Så går Casa Bailars hjemmeside online

Så går vores hjemmeside online. Og Casa Bailar bliver endelig officiel og bliver forhåbentligt et frisk pust til musik- og dansemiljøet i Lejre, Holbæk og Roskilde kommune. Casa Bailar betyder oversat fra spansk til dansk; Hus og Dans. Vi vil simpelthen skabe et rum (hus) med masser af musik og dans i alle mulige afskygninger. Der vil også være andre arrangementer i løbet af året, og vi vil løbende udvikle os med nye koncepter og tiltag.

Samtidig med at Casa Bailar bliver officielt skifter MK-Event navn til CB-Event, som er en forkortelse for Casa Bailar Event.

Og vi kan med glæde afsløre vores første events & dansehold i Casa Bailar regi. Hold øje med vores event-kalender, som vi løbende opdaterer med nye events.

Del denne post

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Relaterede posts

Danseevents på Skybar Scandic CPH

I samarbejde med Hotel Scandic CPH Strandpark, vil Casa Bailar Studio afholde to Latin Dance Night events i løbet af efteråret. Latin Dance Night bliver

Bus konkurrence foto

Sæsonstart Konkurrence

SÆSONSTART KONKURRENCE VIND EN GRATIS DANSESÆSON HOS CASA BAILAR STUDIO Fang CASA BAILAR BYBUSSEN I Roskilde!  Du kan deltage i konkurrencen ved at: 1) Like