Casa Bailar tilbyder nu også par salsa og et ungdomshold!

Du/ I kan nu tilmelde jer til vores nye dansesæson, der starter i slutningen af september/starten af oktober via vores egen webshop. Og som noget nyt tilbyder vi nu også Salsa som parhold på 2 niveauer samt et ungdomshold (max. 30 år), hvor der undervises både i Salsa og Bachata på samme hold.

Underviserne på vores tre nye hold er Maykel Fidel og Elena Rado, der i forvejen underviser i henholdsvis bachata og salsa/afro cubansk rumba. Vi glæder os over at begge underviser var med på at udvide udbuddet af hold i Casa Bailar Dance. Meld dig til inden naboen gør det….eller tag naboen med :-).

Link til tilmelding: https://casabailar.dk/danseundervisning/

Del denne post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterede posts

LatinKizNight – Halloween edition

Fredag den 3. november: Kom og dans og hyg dig i Casa Bailar. Fællesspisning, workshop, dans hele aftenen med musik fra DJ. Salsa, bachata, son.

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness