Casa Bailar tilbyder nu også par salsa og et ungdomshold!

Du/ I kan nu tilmelde jer til vores nye dansesæson, der starter i slutningen af september/starten af oktober via vores egen webshop. Og som noget nyt tilbyder vi nu også Salsa som parhold på 2 niveauer samt et ungdomshold (max. 30 år), hvor der undervises både i Salsa og Bachata på samme hold.

Underviserne på vores tre nye hold er Maykel Fidel og Elena Rado, der i forvejen underviser i henholdsvis bachata og salsa/afro cubansk rumba. Vi glæder os over at begge underviser var med på at udvide udbuddet af hold i Casa Bailar Dance. Meld dig til inden naboen gør det….eller tag naboen med :-).

Link til tilmelding: https://casabailar.dk/danseundervisning/

Del denne post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Relaterede posts

K-pop dans Roskilde Casa Bailar2

K-pop dance i Roskilde

Perfekt julegave til din teenager! K-POP DANCE med Maykel Fidel Som de allerførste i Roskilde tilbyder vi K-pop-dans som hold. Så elsker du K-pop, og