2 fede workshops med Steffen fra Salsa Clave i Århus

Vedr. vores 2 workshops (in english see below):

Steffen Tofthøj Kristiansen gæstede i 2019 Roskilde, hvor han lavede nogle fede og anderledes workshops, som var en kæmpe succes. Lige siden er vi blevet spurgt, om han ikke snart kan lave lignende workshops i Roskilde igen.

Og nu er vi så heldige, at Steffen har sagt ja til at komme med ny musik, nye moves og masser af sjov og spas d. 28/11, hvor vi samtidig julehygger i vores nye lokaler på Industrivej 44C, som vi overtager 1. januar. Ipole har sagt ja til at huse os denne dag, så vi kan vise jer vores nye hjem.

Der udbydes følgende workshops denne dag:

Workshop 1 – “Salsa the Cool way” (pardans)-  Workshop – open level (du skal som minimum have danset Salsa på et begynderhold).- Lær at bevæge dig til musikken “the Steffen way”.- Lær simple men seje og fun moves for at forfine din pardans.- Lær at danse til musik, som “kun” Steffen kan kombinere med Salsa trinene. Han tilføjer Salsa’en de fedeste moves, som han henter fra sin store palette af dansestilarter, der er på hans danse-CV. 

Workshop 2 – “Reggaetón/Salsaton” (solodans uden partner)-  Workshop – open level (det en en fordel, hvis du kan danse lidt Salsa, Zumba eller Latin fitness, men ikke et must)- Lær at bevæge dig Reggaetón musikken- Lær seje moves, som vi ender med at kombinere til en ny fællesdans i løbet af workshoppen

Program for den 28/11-2020:
kl. 11.00 – 13.00 – workshop “Salsa the Cool way” inkl pause
kl. 13.00 – 14.00 – frokostpause /hygge/fridans
kl. 14.00 -16.00 – workshop “Reggaetón” inkl pause
kl. 16.00-17.00 – vi gør os klar til julehygge og fridans
kl. 17-22.00 – fridans, animationsdanse med Steffen og julehygge

Sted:

Ipole Dance

Industrivej 44C

4000 Roskilde.

Læs mere her!

Del denne post

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Relaterede posts

Danseevents på Skybar Scandic CPH

I samarbejde med Hotel Scandic CPH Strandpark, vil Casa Bailar Studio afholde to Latin Dance Night events i løbet af efteråret. Latin Dance Night bliver

Bus konkurrence foto

Sæsonstart Konkurrence

SÆSONSTART KONKURRENCE VIND EN GRATIS DANSESÆSON HOS CASA BAILAR STUDIO Fang CASA BAILAR BYBUSSEN I Roskilde!  Du kan deltage i konkurrencen ved at: 1) Like