Udlejning af kliniklokale og danselokaler fra januar 2021

Lokalerne udlejes fra januar eller snarest herefter

Casa Bailar Dance / CB-event flytter til nye lokaler på Industrivej i Roskilde og ønsker flere lejere eller samarbejdspartnere.

Vi søger derfor efter:

  • en eller flere lejere til et klinikrum på 17 km2 med adgang til køkken, toiletter, fællesrum og danselokaler. Vi ønsker at udleje til en massør, fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør eller tilsvarende. Du må gerne vide noget til sports-/danseskader. Du behøver ikke selv kunne danse, men det er helt sikkert et plus.
  • en eller flere lejere af vores danselokaler på timebasis især i dag- eller weekendtimerne til for eksempel yoga, pilates, Ballroom fitness, Zumba Gold, mavedans eller tilsvarende hold.
  • sidst men ikke mindst søger vi efter en danselærer/-instruktør til børnehold om eftermiddagen/tidlig aften. Du skal kunne undervise i f.eks. Latin Mix, HipHop, Tik Tok eller andet.

Vi vil ikke “kun” være en traditionel danseskole, men vil gerne kunne tilbyde mere end blot pardans og solohold. Vores nye lokaler på Industrivej skal være et samlingssted for dans, motion og helse. Derfor ønsker vi at vores samarbejdspartnere og lejere indgår, som en del af en større helhed i en eller anden form.

Danselokalerne udlejes på timebasis med 1 til flere dage om ugen. Men kan også bookes af danselærer/instruktør i de ledige timer.
Kliniklokalet kan lejes på time eller dagsbasis (faste dage eller timer).

Del gerne opslaget.

Send en PB eller skriv til kontakt@casabailar.dk

Del denne post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterede posts

LatinKizNight – Halloween edition

Fredag den 3. november: Kom og dans og hyg dig i Casa Bailar. Fællesspisning, workshop, dans hele aftenen med musik fra DJ. Salsa, bachata, son.