Endnu en dygtig danselærer starter i Casa Baila i 2021

”Velkommen til Christina Fast”.

Nu, hvor vi har nye lokaler med mere plads, så er der selvfølgelig også mulighed for at udvide med flere hold og flere stilarter. Derfor er vi stolte af, at Christina Fast har sagt ja til at undervise i Casa Bailar fra 1. sæson i januar 2021.

Christina er en yderst anerkendt Bachata danser, performer og instruktør. Hun har blandt andet undervist hos CSA i København, Salsa Latina i Roskilde og ved en lang række af festivaler rundt omkring i Europa. Her kan der bl.a. nævnes Bachata spring in London, crazy lion in Gothenburg, Boozt and Copenhagen Bachata festival m.m. Christinas unikke Lady Styling og hendes utrolige tilpasningsevne som følger, har gjort hende til en af de mest kendte dansere i Københavns latin scene. Hun er alt det, som FUSION handler om – med hendes mere end 10 års danse – og undervisningserfaring i latin og urban stilarter. Christina har også en baggrund som hiphop danser, og det giver helt sikket også spændene nye muligheder i fremtiden.

Christina kommer til at undervise 2 hold reggaeton; et ungdoms– og et voksenhold samt bachata lady styling om onsdagen. Så vidt vi ved, er det første gang, at der udbydes reggaeton og bachata lady styling i Roskilde. Mega sejt!

 

Christina Fast

Så nu tæller teamet hele 6 vildt dygtige danselærer:

  • Maykel Fidel
  • Elena Rado
  • Nicole Yasmina Zitouni Sørensen
  • Tobias Trier
  • Lisbeth Roug
  • Christina Fast

Men vi kan snart afsløre, at der er flere dygtige danselærer og instruktør på vej. 

Så STAY TUNED her på siden!

Del denne post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Relaterede posts

K-pop dans Roskilde Casa Bailar2

K-pop dance i Roskilde

Perfekt julegave til din teenager! K-POP DANCE med Maykel Fidel Som de allerførste i Roskilde tilbyder vi K-pop-dans som hold. Så elsker du K-pop, og