Endnu en dygtig danselærer starter i Casa Baila i 2021

”Velkommen til Christina Fast”.

Nu, hvor vi har nye lokaler med mere plads, så er der selvfølgelig også mulighed for at udvide med flere hold og flere stilarter. Derfor er vi stolte af, at Christina Fast har sagt ja til at undervise i Casa Bailar fra 1. sæson i januar 2021.

Christina er en yderst anerkendt Bachata danser, performer og instruktør. Hun har blandt andet undervist hos CSA i København, Salsa Latina i Roskilde og ved en lang række af festivaler rundt omkring i Europa. Her kan der bl.a. nævnes Bachata spring in London, crazy lion in Gothenburg, Boozt and Copenhagen Bachata festival m.m. Christinas unikke Lady Styling og hendes utrolige tilpasningsevne som følger, har gjort hende til en af de mest kendte dansere i Københavns latin scene. Hun er alt det, som FUSION handler om – med hendes mere end 10 års danse – og undervisningserfaring i latin og urban stilarter. Christina har også en baggrund som hiphop danser, og det giver helt sikket også spændene nye muligheder i fremtiden.

Christina kommer til at undervise 2 hold reggaeton; et ungdoms– og et voksenhold samt bachata lady styling om onsdagen. Så vidt vi ved, er det første gang, at der udbydes reggaeton og bachata lady styling i Roskilde. Mega sejt!

 

Christina Fast

Så nu tæller teamet hele 6 vildt dygtige danselærer:

  • Maykel Fidel
  • Elena Rado
  • Nicole Yasmina Zitouni Sørensen
  • Tobias Trier
  • Lisbeth Roug
  • Christina Fast

Men vi kan snart afsløre, at der er flere dygtige danselærer og instruktør på vej. 

Så STAY TUNED her på siden!

Del denne post

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Relaterede posts

Danseevents på Skybar Scandic CPH

I samarbejde med Hotel Scandic CPH Strandpark, vil Casa Bailar Studio afholde to Latin Dance Night events i løbet af efteråret. Latin Dance Night bliver

Bus konkurrence foto

Sæsonstart Konkurrence

SÆSONSTART KONKURRENCE VIND EN GRATIS DANSESÆSON HOS CASA BAILAR STUDIO Fang CASA BAILAR BYBUSSEN I Roskilde!  Du kan deltage i konkurrencen ved at: 1) Like