K-pop dance i Roskilde

Perfekt julegave til din teenager!

K-POP DANCE med Maykel Fidel

Som de allerførste i Roskilde tilbyder vi K-pop-dans som hold. Så elsker du K-pop, og har du lyst til at lære de hotteste K-pop dance moves, så er vores K-pop hold lige noget for dig. Vores danselærer Maykel vil lære dig de grundlæggende dansetrin, så du kan danse med til dine yndlingsdansevideoer på Youtube. Holdet er for børn mellem 11-17 år, som har lyst til at have det sjovt og danse til den musik de elsker allermest – nemlig KPOP! Du skal blot brænde for til at bevæge til musik af blandt andet fra BTS, STRAYKIDS, BLACK PINK, TWICE, EXO og mange flere. Der kræves ingen danseerfaring. Som sæsonafslutning laver vores helt egne K-pop dansevideo, som I kan tage med hjem og dele med venner og familien.

Casa Bailar Maykel Fidel Danseunderviser Bachata & K-pop

Hvad er K-pop og K-pop dans?
I K-pop er der er faktisk musik for alle, fordi K-pop er en blanding af popmusik, som navnet indikerer, men man kan også finde R&B, funk, rap, soul, hiphop, jazz og meget mere i K-pop. Samtidigt ændrer K-pop sig også i takt med at musikken ændres i verdenen, så er der hele tiden noget for enhver. Oprindeligt stammer K-pop (Korean pop) fra Sydkorea, men bølgen af K-pop musik band og dans har også ramt resten af kloden. Ligesom musikken er dansen påvirket af mange forskellige stilarter og genrer fra hele verden, såsom hiphop, R&B, funk, house, reggae oven i sine traditionelle koreanske musik- og danserødder.

Niveau:
På dette niveau er du nybegynder eller har prøvet lidt andre danse f.eks. HipHop eller MGP dans m.m.

Tid:
Torsdage kl. 16.20-17.20

Sted: 
Industrivej 44 C
4000 Roskilde
Stor sal

Del denne post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterede posts

LatinKizNight – Halloween edition

Fredag den 3. november: Kom og dans og hyg dig i Casa Bailar. Fællesspisning, workshop, dans hele aftenen med musik fra DJ. Salsa, bachata, son.

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness