NYHED – Pole fitness på Casa Bailar

Fra 2021 kan man også gå til Pole fitness

Indtil for et par uger siden var planen bestemt ikke at overtage et pole studie, men vi ville ‘blot’ flytte vores danseskole i større lokaler. Men en dag, hvor vi var nede og se lokalerne, mødte jeg to af jeres dygtige instruktører, og blev smittet af deres energi, gejst og personlighed. Så jeg tænkte, at man måske kunne gøre noget for beholde pole fitness i en eller anden udstrækning i Roskilde.

Lige siden har 3 af Ipoles tidligere instruktører og vi arbejdet på at få sammensat hold for level 1, 2 og 3 samt pole dance & hoop om . Holdene vil køre i 8 ugers forløb ligesom vores andre danseskolehold. Man kan enten tilmelde sig 8 eller 16 uger ad gangen. Udover disse hold vil der også være fri træning & stræk for alle levels tirsdag og søndag, ekstra level hold den 1. fredag i hver måned. Disse hold kan man tilmelde sig til uden ekstra betaling, når først man har købt et forløb på et af de førstnævnte hold. Et hold koster 650 kr for 8 uger. Ved hold nr. 2 eller køb af 2 x 8 uger får man en rabat på 25% på hold nr. 2 eller på de 8 uger. Det bliver ikke et nyt Ipole, men en danseskole, hvor der også tilbydes pole fitness. Vi investerer i nye poles & hoops – så vi vil jer virkelig gerne, og håber på, at I tager godt imod os.
Casa Bailar Ariel Hoops i Roskilde
Hvis ellers DK ikke lukker helt ned igen, og vores nye poles lander forhåbentlig i DK i starten af januar, så regner vi med, at pole holdene starter op i den 2. eller 3. uge af januar.
 
For mere info tilmeld jer evt. vores nyhedsbrev på her siden
…eller følg os på FB for flere info:
https://www.facebook.com/CasaBailar.dk eller https://www.facebook.com/casabailar

 

Hvis du allerede ved, at du er interesseret i at være med, så skriv på kontakt@casabailar.dk, så får I et særligt nyhedsbrev, når vi er klar til tilmeldinger. Skriv meget gerne, hvilket level du er interesseret i, når du skriver til os.

STAY TUNED 😊!
CB-Pole Poledancing i København

Del denne post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Relaterede posts

K-pop dans Roskilde Casa Bailar2

K-pop dance i Roskilde

Perfekt julegave til din teenager! K-POP DANCE med Maykel Fidel Som de allerførste i Roskilde tilbyder vi K-pop-dans som hold. Så elsker du K-pop, og