Nyt liv i Casa Bailar Studio

Nu hvor man må træne udendørs, så kunne vi ikke længere vente og har straks arrangeret en masses spændende workshops.

Vi har blandt andet inviteret Anja Stryhn fra Salsa Næstved til Casa Bailar Studio. Anja kommer til at undervise i hendes LatinoDance koncept. Det er første gang, at Anja underviser i Casa Bailar. Hun er ellers et kendt ansigt i Roskilde. Hun får samtidig lov til at være den, der indvier gårdhaven. Denne begivenhed markerer samtidig, at vi og Anja vil lave en masse spændende ting sammen i fremtiden.

Derudover har vi inviteret Steffen fra Salsa Clave igen. Han vil i sin workshop blande reggaeton, salsaton & sine egne fun latin moves.
Steffen kommer til lære os en masse fede trin, som han herefter sætter sammen til Casa Bailar egen fællesdans . Måske den nye “par me Casa”? 

Derudover starter Kartine fra Movement Society udendørstræning op. Man kan deltage alle 5 gang fra den 20.03.2021 kl. 10. Er blot komme de gange, der passer én. Vi håber, at I tager godt imod hende. Vi glæder os, at vi nu endelig også kan komme i gang med det samarbejde.

Men der er så meget mere i pipeline…..bare Mette mor ikke lukker landet ned igen.

Vi kan fortæller jer, at vi har gang i planlægningen af flere Bachata & Brunch, 2 koncerter, flere udendørsworkshops, bootcamps (både til Pole dansere og Salsa-folket) og meget meget meget mere……

Glæd jer til at se de nye lokaler og til de mange nye arrangementer:-). Vi glæder os i hvert fald til at se jer!!!

Del denne post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterede posts

LatinKizNight – Halloween edition

Fredag den 3. november: Kom og dans og hyg dig i Casa Bailar. Fællesspisning, workshop, dans hele aftenen med musik fra DJ. Salsa, bachata, son.

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness