Intimkoncert m. Tobias Trier & band @CasaBailar – Roskilde

Finurlig trubadur kommer til Roskilde.

Den moderne mands længsler, lyster og kvaler bliver hudflettet med et glimt i øjet af den finurlige trubadur Tobias Trier, når han fredag den 22. maj 2021 besøger Casa Bailar i Roskilde med sit orkester.

Tobias Trier fylder meget på en scene, selv om han kun er 1.79 høj og vejer 69 kilo.

En spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde publikum. Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer. Han har udgivet et album cirka hvert tredje år siden han debuterede med “Bag De Blå Persienner i år 2000. Han holder koncerter over hele landet, fordi hans personlige brændstof er publikums reaktioner.

”Når jeg står på en scene, så tænder jeg. Jeg giver mig hen på en rejse, som jeg aldrig helt ved, hvor ender. Jeg har musikken i blodet. Jeg elsker at tage publikum med på rejsen og lade deres input være med til at bestemme vejen”, siger Tobias Trier.

Og netop Tobias Triers hjemmevante opførsel på en scene skaber en særlig stemning blandt publikum, når han frækt blander pop, hiphop, latinamerikanske rytmer og overraskende breaks. Og når han leverer kærlighedssange, hvor Trine rimer på margarine, og sange om letmatroser, der begraves i æblemos og på stedet digter sange til kvinderne i salen, er det meget svært ikke at blive revet med.

”Jeg bruger musik, som en måde at bearbejde mit liv på. Jeg håber, at andre også kan få noget ud af det. Jeg har lært fra min mor Dea Trier Mørch, som var forfatter, at man skal skrive om noget, der betyder noget for én selv. Så i takt med, at mit liv ændrer sig, ændrer mine sange sig også.”, siger Tobias Trier.

Han lover, at en koncert med ham altid er en intens og musikalsk oplevelse.

”Mit motto er, at musik skal være fysisk. Musik skal få folk til at græde, grine eller danse. Sådan er mine koncerter, de bringer publikum gennem hele følelsesregistret”Tid: 
Tapas: 19.30 – 20.45 (tilkøb inden koncerten)

Koncert: kl. 21.00-22.45 (inkl. pause)

(Drikkevarer må ikke medbringes. Vin, øl, sodavand & vand kan købes i baren)

Pris:

Koncert 150 kr.
(Casa Bailar medlemmer 125 kr.)

Tapas alm. 150 kr.

Tapas vegetar/veganer 175kr.

Citater fra anmeldelser:

”Tobias poetiske sange vækker på en gang minder om en tidlig Thomas Helmig, Kim Larsens ”Værsgo”, Dan Turell, Søren Kragh-Jacobsens ”Mona” og sågar Cornelis Vreeswick, men samtidig smager musikken og ordene i den grad af nutid” B.T.

”Det er svært at få smilet til at sænke sig efter næsten to timer i selskab med Tobias Trier og hans band. Koncerten på Rytmeposten var en sand humørbombe, hvor Triers herlige anekdoter faldt ind i en forrygende musikalsk legestue” Fyens Stiftstidende.

”Han mestrer på en gang alt det skøre og nærmest psykedeliske til det rørende og smukke” Nordjyske

Lidt mere om Tobias & band:

Tobias Trier

Sanger, musiker, komponist, tekstforfatter.

Født 13. februar 1973 i København. Opvokset på Østerbro i København. Student fra Aurehøj Gymnasium 1991. Uddannet Almen Musiklærer fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium 1996.

Musikudgivelser i eget navn: Bag de blå persienner (EMI 2000), Sandheden om Britina Castello (EMI 2001), Pigen som Kalder (EMI 2004), Grønne hjerter (A:larm music 2006), Krydsklip (A:larm music 2008), Elektrisk regn (Target 2012), Tyfon (Vibration 2017).

Har skrevet musik og sange til “Hr. Bohm Og Silden” (Teatret Kaleidoskop 2002), “Den Gyldne Maritime” i samarbejde med forfatteren Jens Blendstrup (Kanonhallen 2002), “En Skærsommernats Drøm” (Folketeatret 2004), dokumentarfilmen “Hjemløs” (DR1 2004), dokumentarfilmen “Grænseløs kærlighed” (DR1 2005) og biograffilmen “Grønne Hjerter” 2006. Stumfilmen “Safety last” af Harold Lloyd som blev opført i Filmhuset, København 2008. Sange og musik til bodega-musicalen “Lad mig dø i faldet fra en barstol” (Teater Momentum 2010). Har skrevet sange og optrådt med Kenneth Thordal, Carsten Lykke og Oliver Zahle i gruppen Herredømmet og med Kaspar Parby Vig og Per Worm i gruppen Dyst. Har skrevet og fremført syng-med-teaterforestillingerne “DIRIGENTEN” (Rialto:teatret 2016) og “For enden af regnbuen” (Nørrebro teater 2018).

Sara Saxild

Født 1975 i Jylland. Student fra Bjerringbro gymnasium. Uddannet musikpædagog fra Jysk Musikkonservatorium. Bassist og medkomponist i den internationalt anerkendte gruppe Under Byen som eksisterede fra 1998-2012. Har flere gange optrådt med Under Byen på turne i USA og andre steder i udlandet. Har været del af Nikolaj Nørlunds gruppe Rhonda Harris og har spillet bas for Niels Skousen.

Jacob Melchior

Født 1971 og opvokset i København. Bosiddende i New York som professionel trommeslager fra 1994-2014. Udgav albummet It’s About Time i 2010. Har optrådt som trommeslager på følgende festivaller The Blue Note (Seoul, Korea), Montreal Jazz Festival (Montreal, QB); Notting Hill Carnival (London, UK); Bossa Nova (Abruzzo, Italy), Copenhagen Jazz Festival (Copenhagen, DK) og Cirque Voador (Rio De Janeiro, BR)

 

Del denne post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterede posts

LatinKizNight – Halloween edition

Fredag den 3. november: Kom og dans og hyg dig i Casa Bailar. Fællesspisning, workshop, dans hele aftenen med musik fra DJ. Salsa, bachata, son.

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness