Tilmelding til efterårets sæsonstart er åben!

!HUSK HUSK HUSK!

Tilmeldingen til efterårets dansesæson er nu åben!

Du kan stadig nå at tilmelde dig til Casa Bailars forskellige dansehold for den nye sæson.

Ud over at starte ny sæson, byder vi også velkommen til to nye danselærere, June og Benjamin, som skal undervise i Bachata.

June Karre har danset siden hun var 10 år, hvor hun siden har haft en passion for latin-amerikanske danse. June har gennem sin dansekarriere både danset standard-dans, showdance hos Silas Holst, reggaeton, dancehall, urban hip hop og meget meget mere. Så længe du har en passion og lysten til at gøre noget godt for dig selv, samt udvikle dine grænser, så kan June gennem dans være med til at styrke dig som person på mange forskellige niveauer.

Benjamin Shanaka Bendtsen kommer egentlig fra musikkens verden, men siden han begyndte at tage dansetimer, er han blevet fortabt i denne nye måde at udtrykke sig på gennem rytmer, melodier og harmonier. Han har med stor entusiasme udviklet sin dans ved danse i  Danmark såvel som i udlandet, og han nyder at hjælpe andre med at udvikle deres dans. Benjamin har undervist i bachata siden 2020 på workshops, danseskoler og privat.

Casa Bailar Bachata

Del denne post

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Relaterede posts

Opstart 2022

Vi starter op igen efter jul og nytår! Glædelig jul og rigtig godt nytår. Oven på smittestigningen henover julen, har vi valgt at udskyde sæsonopstarten

Casa Bailar Black Friday 2021

Black Friday i Casa Bailar Studio

Spar 50% på Black Friday! Årets store tilbuds-dag Black Friday nærmer sig, og derfor kan du selvfølgelig også hente gode tilbud i Casa Bailar Studio.