Opstart 2022

Vi starter op igen efter jul og nytår!

Glædelig jul og rigtig godt nytår. Oven på smittestigningen henover julen, har vi valgt at udskyde sæsonopstarten med en uge. Dette betyder at alle hold starter op efter d. 17 januar 2022, såfremt at der ikke kommer yderligere komplikationer fra regeringens side. Vi beder en stille bøn for, at dette ikke sker.

For at passe på hinanden, så ønsker vi (fra vores side) forsat, at man har en frisk kviktest eller pcr-test som ikke er mere end 48 timer gammel. Dette betyder altså at vaccine-pas og selvtests ikke godtages. Forhåbentlig det ikke er noget vi behøver at gøre længe, men vi ønsker at passe på alle der kommer i Casa Bailar Studio.

Vi glæder os til at se jer allesammen i Casa Bailar Studio igen!

I tilfælde af nedlukning vil holdene blive rykket yderligere eller pengene vil blive refunderet.

HUSK at tilmelde dig NU!

Del denne post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterede posts

LatinKizNight – Halloween edition

Fredag den 3. november: Kom og dans og hyg dig i Casa Bailar. Fællesspisning, workshop, dans hele aftenen med musik fra DJ. Salsa, bachata, son.