Mangler du et lokale til din fest?

Vidste du, at vi udlejer vores lokaler?

Så skal du holde konfirmation, bryllup eller fødselsdag* i 2023, så er det stadigvæk muligt på udvalgte datoer at leje vores studio enten helt eller delvis til din fest.

Det er også muligt for virksomheder at leje sig ind hos os til arrangementer, som møder teambuilding, julefrokoster og meget meget mere.

Vi kan rumme op til 80 spisende gæster. Der er en lækker gårdhave, som man også kan benytte sig af eller integrere i festen.

Der er discolys samt anlæg, service, bestik, stole, bord m.m. til 100 gæster til rådighed.

Vi kan arrangerer oppyntning, mad, fadølsanlæg, servicepersonale, diverse shows & danseundervisning m.m. Næsten alt er muligt! 

“Vi har rammerne – og I skaber festen” efter jeres ønsker og behov.

Vores lokaler ligger dejligt afsides i forhold til, at naboer ikke forstyrres af musik og fest. Men det er stadigvæk nemt at komme til os med blandt andet bus og tog. Trekronerstation ligger 5 minutters gang fra vores studie. Men der er også masser af parkeringsmuligheder. Vi kan dog også arrangere partybusser for at fragte jeres gæster frem og tilbage.

*vi udlejer ikke til teenage- og ungdomsfesterr

Har du lyst til at vide mere, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og kom og se vores lokaler efter aftale. 

Del denne post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterede posts

LatinKizNight – Halloween edition

Fredag den 3. november: Kom og dans og hyg dig i Casa Bailar. Fællesspisning, workshop, dans hele aftenen med musik fra DJ. Salsa, bachata, son.

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness