Den kommende weekend byder på flere workshops i son og salsa

28. nov. – 29. nov.


For at få Cubansk Son ind i Casa’ens dansetilbud, så afholder vi med jævne mellemrum Cubanske Son Lounge, når vi får lokket dygtige Cubanske Son danselærere til Roskilde. Som en del af konceptet tilbyder vi workshops, café hygge og fridans.

Den kommende weekend byder på 21 workshops fordelt over hele weekenden.

Der er spisning og afterparty efter lørdagens workshops (særskilt tilmelding)

Son – den traditionelle cubanske dans – er mor til alle cubanske danse – mor til „Salsa“ eller „Casino“. Son danses “a contratiempo” – fordi Son-musikken “fortæller” os det.
 Son er en meget elegant dans, og der er specielle Son-figurer, der danses. Timba-sange har næsten altid en Son-del (for det meste i starten af sangen) og skifter derefter til „en tiempo“ (den „normale“ Salsa-timing).  Det betyder, at Son-dansere ikke kun kan danse Son, men også lettere kan fortolke Timba musikken.

Hop ind i shoppen og se hvad vi tilbyder denne gang klik her

Del denne post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Relaterede posts

LatinKizNight – Halloween edition

Fredag den 3. november: Kom og dans og hyg dig i Casa Bailar. Fællesspisning, workshop, dans hele aftenen med musik fra DJ. Salsa, bachata, son.

Mangler du et lokale til din fest?

Vidste du, at vi udlejer vores lokaler? Så skal du holde konfirmation, bryllup eller fødselsdag* i 2023, så er det stadigvæk muligt på udvalgte datoer