Danseundervisning bachata

Bachata Lady Styling

Dans i Roskilde

Bachata Lady Styling open level med Christina Fast

Bachata lady styling ‘open level for alle dansere uanset niveau, så længe du har danset bachata før. I denne time dans man ikke med en partner, men der fokuseres I stedet for på, hvordan man via teknik, styling, kropsbevidsthed, footwork, musikalitet og balance, kan blive en bedre lady styler. Da Christina har rødder I både dominikansk, sensual og fusion bachata, vil elementer og styling fra disse blive implementeret på en unik og feminin måde. 

Bachata lady styling timerne vil indeholde både teknik-træning, der kan forbedre styling og teknik I både par og solo dans, og små koreografier der kan bidrage til en større danseselvtillid. Det unikke ved Christinas timer er, at der er plads til krops-forståelse fra ballet og pilates på samme tid med footwork og fart på. Når du arbejder med dit fodarbejde og dine bevægelser, får du mere selvbevidsthed, forbedrer din musikalitet og har mere overskud til at style i dansen med en partner. At øve fodarbejde og bløde bevægelser er både udfordrende og sjovt på en og samme tid.

Hvad er Bachata?

Bachata er en rytmisk pardans med bløde bevægelser, som er blevet utrolig populær i Danmark indenfor de seneste 10 år. Oprindelig udspringer den stil af bachata, som vi danser herhjemme fra den Dominikanske Republik i Caribien, men den måde som vi danser den på i dag, har ikke så meget tilfælles med den oprindelig Dominikanske Bachata udover musikken, noget fodarbejde og enkelte drejninger. 

Til dagligt skelnes der mellem stilarterne: Bachata Fusion, Sensual eller den oprindelige Dominikanske. Bachata kendetegnes ved mere stille musik end f.eks. Salsa. Bachata Fusion / Sensual er på mange måder også mere romantisk, nærværende og sensuel. Der danses både i åben position, men man kommer tit også meget tæt ind på sin partner, hvor mange oplever, at de går i en form for dansesymbiose med deres partner. I Casa Bailar danser vi en god blanding af Bachata Fusion, dominikansk og Bachata Sensual.

Om Christina

Christina er en yderst anerkendt Bachata danser, performer og instruktør.

På hendes lange liste af festivaler hun har undervist på kan nævnes, sensual week in Cadiz, Bachata King festival in Kos, Bachata spring in London, crazy lion in Gorhenburg, Boozt and Copenhagen Bachata festival, salsa Congress in Edinburgh, Bachata weekend in Malta, Bachata weekend in Barcelona, og mange andre.

Christinas unikke Lady Styling og hendes utrolige tilpasningsevne som følger, har gjort hende til en af de mest kendte dansere i Københavns latin scene.

Hendes omdømme er desuden begyndt at sprede sig udover Europa. Christina er alt det, som FUSION handler om – med hendes mere end 10 års danse – og undervisningserfaring i latin og urban stilarter.

Tag imod hendes lidenskab og livlige energi, mens hun lærer dig musikalitet, teknik og legen i dansen.

Christina har optrådt og lavet koreografier for dansere verden over, og hendes dybe lidenskab for dans er synlig i hendes undervisningsmetoder.

Bachata Lady Styling Danseundervisning med Christina

Pris

800 kr. pr. person for 8 gange (100 kr. pr. gang). Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Tidspunkt

Undervisningsdage

8 x onsdage fra slut februar/start marts 2021
OBS: Ingen undervisning i uge 8. Og der er kun 9 pladser på holdet.

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene. Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få deltagere. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Gratis parkering

Lokation

Industrivej 44C, 4000 Roskilde. Vi danser i den lille sal.