Danseundervisning bachata

Bachata Fusion & Bachata Sensual

Bachata i Roskilde

Bachata dans i Roskilde

Du kan lære pardansen Bachata, uanset om du er begynder eller velbevandret inden for pardans. Kom og vær med når Casa Bailar fylder Roskilde med lækre caribiske rytmer. Vi gennemgår grundlæggende dansetrin og variationer, så du bliver fortrolig med at kunne danse Bachata ved sociale begivenheder.

Casa Bailar og vores instruktører sørger for god musik og en grundig indføring i dansen, og da holdene er små, så er der også tid til at arbejde med musikalitet, bodymoves og føringsteknik. Tilmeld dig med eller uden dansepartner. Casa Bailar vil efterstræbe at der er ligevægt mellem førere og følgere.

Hvad er bachata?

Bachata er en rytmisk pardans med bløde bevægelser, som er blevet utrolig populær i Danmark indenfor de seneste 10 år. Oprindelig udspringer den stil af bachata, som vi danser herhjemme fra den Dominikanske Republik i Caribien, men den måde som vi danser den på i dag, har ikke så meget tilfældes med den oprindelig Dominikanske Bachata udover musikken, noget fodarbejde og enkelte drejninger.

Til dagligt skelnes der mellem stilarterne: Bachata Fusion, Sensual eller den oprindelige Dominikanske. Bachata kendetegnes ved mere stille musik end f.eks. Salsa. Bachata Fusion / Sensual er på mange måder også mere romantisk, nærværende og sensuel. Der danses både i åben position, men man kommer tit også meget tæt ind på sin partner, hvor mange oplever, at de går i en form for dansesymbiose med deres partner. I Casa Bailar danser vi en god blanding af Bachata Fusion og Bachata Sensual. 

Maykel

Født i 1991. Maykel er dansk danser, koreograf, musiker og DJ med rødder i Argentina og Nicaragua. Hans stil er inspireret af sensuelle Bachata, påvirket af forskellige genrer som R’n’B, Hip Hop og Modern Street Dance. 

Han har arbejdet som danseinstruktør på flere danseskoler. Udover i Casa Bailar underviser han også hos Salsabine i København. 

Indenfor de senest par år har Maykel undervist på flere festivaler herunder kan der blandt andet nævnes CPH Bachata Boozt Festival 2018 & 2019 (Danmark), Open Blues 2018 (Polen), A’dam Bachata Festival 2019 (Holland). 

Derudover har Maykel deltaget i flere dansekonkurrencer og har blandt andet vundet den Latinamerikansk Dansefestival 2019 (Danmark) og fået en 2. plads i Toulouse Social Dance Competition 2019 (Frankrig) mm.

Elena

Casa-Bailar-Lær-Salsa-begynder1

Født i 1994. Elena er en alsidig danser, der begyndte at danse jazz og moderne dans med 6 år, skiftede så til Salsa og Caribiske danse, da hun var 18 år.

Hun er blevet trænet i Italien af den berømte Sergio Larrinaga, hvor hun lærte afrocubanske danse og selvfølgelig Subansk Salsa. Hun begyndte at undervise i Danmark for 2 ½ år siden. 

Elena’s danse-CV inkluderer: Cubansk Salsa, Son, Afro-cubansk, Jazz, moderne, Ballet, dans på høje hæle, Moderne og Reggaeton, og hun elsker at fortsætte med at lære forskellige ny stilarter.

Elena er overbevist om, at en god danser har brug for at træne og prøve mange forskellige typer for danse for at opnå komplet viden og skabe sin egen stil.

Pris

100 kr. pr. gang.
Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis vi har for få tilmeldinger. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Lokation

Industrivej 44C, i kælderen, 4000 Roskilde.