Polterabend, herreaften/pigeaften, firmaaften

Skal du til at holde et større arrangement?

Hvad med at prøve poledance, twerk eller salsa?

Book en danselærer/instruktør til dit event/din fest

Du kan booke vores danselærer/instruktør til både private- og firmafester samt andre festlige begivenheder, som kan underviser jer i forskellige stilarter. Vi kommer også gerne ud på arbejdspladser, skoler eller andre institutioner. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi kan bookes til events for både små og store grupper på det meste af Sjælland . Men I kan også holde jeres polterabend, pigeaften m.m. i vores lokaler på Industrivej i Roskilde. 

Noget for en hver smag - fra eksotisk til fysisk udfordrende

Alle kan deltage, uanset alder og køn, og man behøver ikke have nogen erfaring med dans eller pole for at være med. Vi sørger for at skræddersy jeres event, så det passer efter jeres behov og ønsker samt antal deltagere.

Formålet med ’jeres’ event må først og fremmest være, at I får det sjovt, I kommer hinanden ved og få en oplevelse udover det sædvanlige.

Pt. kan vi tilbyde Twerk, Chairdance, Poledance, Salsa, Bachata, men hvis I har andre ønsker, så prøver vi at finde en løsning for jer. Skriv til os på kontakt@casabailar.dk

Book et danseshow

Vi tilbyder også gerne et minishow enten før eller efter jeres undervisning mod ekstra betaling.

Vi tilbyder ligeledes danseshows uden danseundervisning efter eget ønske og behov til bryllupper, fødselsdage m.m.

Minibar

Det er muligt at købe vin, øl og vand i vores “minibar” til favorable priser, hvis I holder eventet hos i vores lokaler, så der kan skåles og hygges undervejs.

Det er muligt at bestille fribar til gæsterne på forhånd. 

Afterparty

For mindre selskaber på op til 50 personer er det muligt at holde afterparty i vores lokale i forbindelse med et event. F.eks. polterabend, herreaften mm.

Har det vækket din interesse? Kontakt os for at høre nærmere

FAQ

Booking & Bekræftelse

Vi kan bookes hverdags- og weekendaftener samt dagtimerne i weekender. Efter særaftale kan der også bookes events i hverdags dagtimer.

I/du modtager en mail med alle nødvendige informationer inkl. med betalingsinformationer, når I har booket. Efter betalingen er gennemfør får I/du en mail som bekræftelse på jeres/din booking. Når du har modtaget denne mail, så er aftalen bindende for begge sider. Mailen er samtidig din/jeres kvittering. Ved aflysning senest to uger før, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Aflyser man senere, refunderes pengene ikke.

Hvordan arbejder vi?

OBS – som udgangspunkt sørger I for er et musikanlæg, hvis vi kommer ud til jer. Vær dog opmærksom på, at der kan tilsluttes enten telefon, computer eller lignende via jackstick eller bluetooth. Efter foregående aftale kan vi dog også medbringe et anlæg (vi skal blot have adgang til strøm). Anlægget skal dog bestilles med ved booking af lokalet.

Hvad koster det?

Læs venligt under de enkelte typer events. Eller skriv og indhent tilbud på det, som du ikke finder svar på: kontakt@casabailar.dk

Medlemmer hos CasaBailar medlemsklub kan få 15 % rabat booking af events.

Kontakt os i dag

Du/I kan bruge kontaktformularen 
og sende os en forespørgsel. 

Ellers er du/I også meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 53 64 21 77
Mail: kontakt@casabailar.dk