Danseundervisning salsa

Cubansk Salsa Lady Styling

Dans i Roskilde

Cubansk Lady Styling med Elena

Vil du lære det grundlæggende i cubansk krops-bevægelse og styling for at se mere elegant ud, når du danser? Så er du på det rigtige sted! Kom og vær med når Casa Bailar fylder Roskilde med lækre latin –  amerikanske rytmer. 

Dette er et hold for dig, som gerne vil lære Cubansk Salsa eller som allerede kan Salsa, men vil lære mere kvindelige bevægelses-mønstre. Tilmeld dig nu. Der er få pladser på holdet, så der er masser af tid til at arbejde med teknik, musikforståelse og meget mere.

Undervisningen fokuserer på:

  • Krops-bevægelse / krops-isolerings-koncepter
  • Armpositioner
  • Position og holdning
  • Fodarbejde
  • Timing

Hvad er Cubansk Salsa Lady Styling?

Teknikkerne anvendes til salsa, og det vil krydre dine dansebevægelser, og du vil opdage din kropsbevidsthed. Husk, at for at være i stand til at danse i par, skal du lære at danse alene!

Alt hvad du behøver at medbringe er et par dansesko/højhælede og viljen til at lære noget nyt.

Niveau: Du skal som minimum kunne danse salsa basistrin. Holdet er målrettet “improver/fortsætter” til “intermediate/let øvet” niveau.

Om Elena

Født i 1994. Elena er en alsidig danser, der begyndte at danse jazz og moderne dans med 6 år, skiftede så til Salsa og Caribiske danse, da hun var 18 år.

Hun er blevet trænet i Italien af den berømte Sergio Larrinaga, hvor hun lærte afrocubanske danse og selvfølgelig Subansk Salsa. Hun begyndte at undervise i Danmark for 2 ½ år siden. 

Elena’s danse-CV inkluderer: Cubansk Salsa, Son, Afro-cubansk, Jazz, moderne, Ballet, dans på høje hæle, Moderne og Reggaeton, og hun elsker at fortsætte med at lære forskellige ny stilarter.

Elena er overbevist om, at en god danser har brug for at træne og prøve mange forskellige typer for danse for at opnå komplet viden og skabe sin egen stil.

Lær Cubansk Salsa Lady Styling

Pris

800 kr. pr. person for 8 gange (100 kr. pr. gang). Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Tidspunkt

Undervisningsdage

8 x  mandage fra slut februar/start marts 2021 
OBS: Ingen undervisning i uge 8. Og der er kun 9 pladser på holdet.

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis vi har for få tilmeldinger. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Gratis parkering

Lokation

Industrivej 44C, 4000 Roskilde. Vi danser i den store sal.