Instruktører

Casa Bailar

Vores faste danseinstruktører

DANSEINSTRUKTØRER

Casa Bailar Bachata Sara & Benjii

Sara

Instruktør bachata

Sara kommer fra en musikalsk familie, hvor hun er vokset op med sang, musik og dans fra forskellige verdensdele. Hun har altid været glad for musik og for at kunne udtrykke sig gennem dans.
Hun har interesseret sig for alt fra hiphop, afro, reggaeton, salsa og mavedans, som hun har fået ind gennem den iranske del af sin familie.
I løbet af de sidste år har Sara udviklet en helt særlig kærlighed for bachata, som hun nu dyrker intenst. Hun har deltaget på mange festivaler, nørdet de forskellige bachata-stilarter, og er nu klar til at undervise andre i bachata.
Som bachatera vægter Sara connection, body movement, teknik, og musikalitet særligt højt.

Benjamin

Instruktør i bachata

Benjamin Shanaka Bendtsen kommer egentlig fra musikkens verden, men siden han begyndte at tage dansetimer, er han blevet fortabt i denne nye måde at udtrykke sig på gennem rytmer, melodier og harmonier. Han har med stor entusiasme udviklet sin dans ved at tage en masse timer i Danmark såvel som i udlandet, og han nyder virkelig at hjælpe andre med at udvikle deres dans også. Benjamin har undervist i bachata siden 2020 i workshops, på danseskoler, og privat.

Han er desuden også med i organisation Latin Vibes, med hvem han har koreograferet og performet flere shows, og har været med på Erik & Katinkas show hold.

Katrine

Instruktør i salsa

Jakob

Instruktør i salsa

Casa Bailar Salsa Rueda workshop

Carlos

Instruktør salsa

Graham

Instruktør kizomba

Født 1969 i England. Flyttede til Danmark i 1998 og er dansk statsborger.
Som ung spillede han amatørteater og dansede rock and roll.
I 2017 forelskede han sig i kizomba og urbankiz og siden da har han modtaget intensiv undervisning fra flere forskellige internationale undervisere.

Arbejder til dagligt som “health and safety consultant” i dansk medicinfirma.

Lisbeth

Instruktør kizomba

Lisbeth har danset salsa og bachata siden 2015 og har siden 2018 år kastet sin kærlighed på kizombaens rytmer.
Lisbeth er flittig deltager ved kizomba-festivaller i Europa med dets mange workshops. Hun har desuden et stort kendskab til syd-europæisk kultur.

Arbejder til dagligt som bankrådgiver og underviser.

Nadia

Instruktør k-pop, tiktok

Nadia er uddannet danseinstruktør og er i dag en professionel ballroomdanser med over 30 års danseerfaring og har eksperterfaring indenfor standard og latin.

Hun ser en god dansegrunduddannelse, som det naturlige fundament og springbræt for at lære andre nye stilarter. Nadia har også danset ballet, contemporary, bachata, salsa, hip-hop mm.

Den corestyrke man får igennem dansen lader sig naturligt overføre til styrketrænings- og konditiontræningsprogrammer. Derfor brænder hun for at man kan udtrykke sig og have en sund krop ved at bruge dansen som en del af sin dagligdag.

POLE FITNESS & AERIAL HOOP INSTRUKTØRER

Maria

Instruktør pole

Maria har trænet pole siden 2015, og er uddannet pole instruktør hos Xpert.
For hende er pole udtryksfuld bevægelse og dans, kombineret med styrketræning og masser af latter. Hun elsker at lege med kombinationer og floor work. Og er bevidst om, at vi alle er forskellige, og derfor har forskellige behov for støtte og vejledning. Maria har fokus på, at vi får trænet begge sider på polen, så kroppen forbliver stærk og i god balance fra inderst til yderst.

Louise

Instruktør pole, arieal-hoop.

Louise har trænet pole siden 2012, dog med pauser ind imellem.
Louise blev i 2019 certificeret pole-fitness instruktør gennem Xpert. Arieal-hoop har Louise trænet siden 2017 og i 2019 deltog hun DPSF mesterskabet og fik en 3. plads. Det er vigtigt for Louise at skabe en tryg og sikker atmosfære for hendes elever, så alle kan deltage og udvikle sig i deres eget tempo. Både indenfor pole og hoop er hendes passion styrke- krævende tricks, hvilket hendes timer også kan bære præg af.

Nina

Instruktør pole

Nina underviser i pole og elsker at udfordre sig selv med nye spændende tricks, gerne dem der sidder i lår eller albuer. Nina har fokus på, at man skal have kontrol over sin egen krop og lære, hvor ens egne grænser er både fysisk og psykisk. For Nina er polestudiet hendes andet hjem og hun elsker at undervise og prøver altid at få en god smilende stemning under sine timer. ”Jo sjovere du har det og jo mere du griner sammen med de andre elever jo lettere føles din træning.”

Emma

Instruktør pole

Emma underviser primært i poleintro. Hun har selv trænet pole siden 2017 og med sin forkærlighed for styrketræning elsker hun styrkekrævende poletricks. Emma elsker graciøse linjer og pointede fødder. Til daglig er Emma fysioterapeut og der vil altid være fokus på skadesforebyggende undervisning, samt opbygning af grundstyrke og grundteknik på polen. I Emmas timer vil træningen altid passe til dig og dit niveau.

ANDRE INSTRUKTØRER

Mia

Yoga - zumba og zumbini instruktør.
Ejer af Casa Bailar.

Chanett

Fysioterapeutisk yogalærer (af yoga alliance).
Administrativ medarbejder i Casa Bailar

Ulrik Søberg

Taichi underviser

Jeg har studeret og praktiseret Taichi og Qigong i snart 20 år. Jeg har studeret hos og er udlært i Taichi af Sifu Junyuan Liu, kinesisk mester i Yang Taichi og bosiddende her i
Danmark.
Jeg har udover at træne selv, flere års undervisningserfaring fra bl.a friviligt arbejde, skoler og institutioner, samt fra FOF. Jeg er uddannet cand.phil (filosof) fra Aarhus Universitet og også uddannet pædagog.

En Taichi lektion består af Qigong, som også er stående meditation og fungerer som rodfæstelse af kroppen og opvarming til selve Taichi formen. Herefter træner vi Taichi
formen og går i detaljer med kropspositioner, åndedrættet og opbygning og styrkelse af bindevæv og muskler.
Jeg benytter aktivt filosofiske tilgange til min undervisning, bl.a. begrebet ”mestringstro” da jeg ud fra min egen forskning og undervisning oplever menneskets sundhed som en helheds-proces. Dvs. sundhed er ikke kun en sund krop eller sundt
sind, men også at føle sig sund og føle sig god til at lære nyt er en del af sundhed. 
Jeg har både skrevet om og forsket i neurologisk forskning om følelser og på egen hånd oplevet hvordan følelser kan være afgørende for hvordan vi fx føler os sunde og derved kan føle iver for at ændre fx kostvaner eller dyrke mere motion.

Taichi hjælper dermed såvel fysiologisk sundhed som mental sundhed, samtidig med at det kan støtte ens tro på egen evne til at ændre sit liv og gøre en klogere på sig selv.
Så hvis du er åben for en sundhedsrejse der nok vil overraske og erfare helbredsoplevelser du ikke lige har oplevet før, så bør du prøve kræfter med Taichi

Casa Bailar Maykel Fidel

Maykel Fidel

Lejlighedsvis instruktør bachata

Maykel er dansk danser, koreograf, musiker og DJ med rødder i Argentina og Nicaragua. Hans stil er inspireret af den sensuelle bachata, påvirket af forskellige genrer som R’n’B, Hip Hop og Modern Street dance.
Han har arbejdet som danseinstruktør på flere danseskoler bl.a. hos Salsabine i København. Indenfor de senest på år har Maykel undervist på flere festivaler herunder kan der blandt andet nævnes CPH Bachata Boozt Festival 2018 & 2019 (Danmark), Open Blues 2018 (Polen), A’dam Bachata Festival 2019 (Holland).
Derudover har Maykel deltaget i flere dansekonkurrencer og har blandet andet vundet den Latinamerikansk Dansefestival 2019 (Danmark) og fået en 2. plads i Toulouse Social Dance Competition 2019 (Frankrig) mm.

Christina Fast

Lejlighedsvis instruktør bachata

Christina er en yderst anerkendt bachata danser, performer og instruktør.
På hendes lange liste af festivaler, har hun undervist på blandt andet sensualweek in Cadiz, Bachata King festival in Kos, Bachata spring in London, Crazy Lion in Gothenburg, Boozt and Copenhagen Bachata festival m.m.
Christinas unikke lady styling og hendes utrolige tilpasningsevne som følger, har gjort hende til en af de mest kendte dansere på Københavns latinscene. Christina er alt det, som FUSION handler om – med hendes mere end 10 års danse – og undervisningserfaring i latin og urban stilarter.
Christina har optrådt og lavet koreografier for dansere verden over, og hendes dybe lidenskab for dans er synlig i hendes undervisningsmetoder.​

Casa familien

Uden hjælp fra familie og venner til vores events, er det svært at afholde så mange forskellige arrangementer i løbet af året.

Og uden alle disse mennesker, der en gør en kæmpe forskel for Casa Bailar, ville det også kun være halvt så hyggeligt at knokle af sted.
Undervejs bliver der nemlig grinet, spist og danset, alt imens der arbejdes ihærdigt på at sikre at alle får de mest fantastiske oplevelser hos Casa Bailar.

Tak til alle jer, som gør en forskel for Casa Bailar!!!

Kontakt os i dag

Du kan bruge kontaktformularen 
og sende os en forespørgsel. 

Ellers du er også meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 53 64 21 77
Mail: kontakt@casabailar.dk