Danselærer & frivillige

Casa Bailar

Vores danselærer

Casa Bailar Maykel Fidel

Maykel Fidel

Maykel er dansk danser, koreograf, musiker og DJ med rødder i Argentina og Nicaragua. Hans stil er inspireret af sensuelle Bachata, påvirket af forskellige genrer som R’n’B, Hip Hop og Modern Street Dance. Han har arbejdet som danseinstruktør på flere danseskoler. Udover i Casa Bailar underviser han også hos Salsabine i København. Indenfor de senest på år har Maykel undervist på flere festivaler herunder kan der blandt andet nævnes CPH Bachata Boozt Festival 2018 & 2019 (Danmark), Open Blues 2018 (Polen), A’dam Bachata Festival 2019 (Holland). Derudover har Maykel deltaget i flere dansekonkurrencer og har blandet andet vundet den Latinamerikansk Dansefestival 2019 (Danmark) og fået en 2. plads i Toulouse Social Dance Competition 2019 (Frankrig) mm.

Lær Cubansk Salsa Lady Styling

Elena Rado

Elena er en alsidig danser, der begyndte at danse jazz og moderne dans med 6 år, skiftede så til Salsa og Caribiske danse, da hun var 18 år. Hun er blevet trænet i Italien af den berømte Sergio Larrinaga, hvor hun lærte afro cubanske danse og cubansk Salsa. Hun begyndte at undervise i Danmark for 2 ½ år siden Hendes danse-CV inkluderer: Cubansk Salsa, Son, Afro-cubansk, Jazz, moderne, Ballet, dans på høje hæle, Moderne og Reggaeton. Hun elsker at fortsætte med at lære forskellige ny stilarter.

Casa Bailar Kizomba danselærer

Tobias Trier

Sanger, musiker og skuespiller, uddannet på Almen Musiklærer-uddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Certificeret Kizomba-instruktør ved LC Dance Company i 2017. Har dyrket pardans siden 90'erne ved siden af karrieren som sanger og musiker. Har også studeret traditionel musik og dans i Ghana og på Cuba. Tobias Triers baggrund som professionel musiker kommer til udtryk i arbejdet med rytmeforståelse, periodefornemmelse og musikkens dynamik.

Casa Bailar Kizomba danselærer Lisbet

Lisbeth Roug

Arbejder til dagligt som bankrådgiver og underviser. Har danset salsa og bachata siden 2015, og har de sidste 2 1/2 år kastet kærligheden på Kizombaens rytmer. Det seneste år yderligere som flittig deltager ved kizomba-festivaller i Europa med dets mange workshops. Hun har desuden et stort kendskab til syd-europæisk kultur.

Nadia Gorshkova Moderne dans

Nadia

Nadia er uddannet danseinstruktør og er i dag en professionel Ballroom danser med over 30 års danseerfaring og har eksperterfaring indenfor Standard og Latin. Hun ser en god dansegrunduddannelse, som det naturlige fundament og springbræt for at lære andre nye stilarter, og har også danset ballet, contemporary, bachata, salsa, hip-hop mm. Den corestyrke man får igennem dansen lader sig naturligt overføre til styrketrænings- og konditiontræningsprogrammer. Derfor brænder hun for at man kan udtrykke sig og have en sund krop ved at bruge dansen som en del af sin dagligdag.

Casa Bailar Christina Fast Reggaeton danselærer

Christina Fast

Christina er en yderst anerkendt Bachata danser, performer og instruktør. På hendes lange liste af festivaler hun har undervist på blandet andet sensual week in Cadiz, Bachata King festival in Kos, Bachata spring in London, crazy lion in Gothenburg, Boozt and Copenhagen Bachata festival m.m. Christinas unikke Lady Styling og hendes utrolige tilpasningsevne som følger, har gjort hende til en af de mest kendte dansere i Københavns latin scene. Hun er alt det, som FUSION handler om – med hendes mere end 10 års danse – og undervisningserfaring i latin og urban stilarter. Christina har optrådt og lavet koreografier for dansere verden over, og hendes dybe lidenskab for dans er synlig i hendes undervisningsmetoder.

Pole instruktører

Maria Poledance instruktør i Roskilde

Maria J.

Tekst om Maria

Casa Bailar Pole Dance Maria

Maria E.

Maria er 47 år, og har trænet pole i 5 år. For hende skal pole være udtryksfuld bevægelse, hård styrketræning og en god portion adrenalin..... og mega sjovt. Hun bliver høj af, at få mennesker til at lykkedes med tricks og udfordre / udvikle deres kropsbevidsthed. Og er bevidst om, at vi alle er forskellige, og det er vigtigt at alle får succes og god træning uanset niveau. Når hun ikke hænger på hovedet i en pole, så bor hun i Himmelev med sin mand, 2 børn på 11 og 14 år, og en kat og en skildpadde. Og så er hun en rigtig have nørd, og roder gerne mange timer i familiens store have. Derudover arbejder hun til dagligt som produktionschef i Køge.

Vores frivillige

Uden hjælp af familie, venner og en lang række andre frivillige til Casa Bailars egne events, ville det være svært at afholde så mange forskellige arrangementer i løbet af året.

Og uden alle disse mennesker, der en gør en kæmpe forskel for Casa Bailar, ville det også kun være halvt så hyggeligt at knokle af sted. Undervejs bliver der nemlig grinet, spist, og danset, alt imens der arbejdes ihærdigt på at sikre at vores kunder/gæster får de mest fantastiske oplevelser hos Casa Bailar.

Tak til alle jer, som gør en forskel for Casa Bailar!!!

Kontakt os i dag

Du kan bruge kontaktformularen 
og sende os en forespørgsel. 

Ellers du er også meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 53 64 21 77
Mail: kontakt@casabailar.dk