Danseundervisning Latin dans

Latin mix

Dans i Roskilde

Latin mix med Nadia

På dette hold lærer vi både Ballroom og de sociale latin danse, dvs. samba, chachacha, rumba, jive, salsa og bachata. Vi arbejder med grundformer og dansetekniske bevægelser, og oparbejder derved et godt fundament i Latin dans for børn. Der kræves ikke dansepartner, da der danses solo på linje dvs. side om side.

Man behøver ikke have noget danseerfaring for at være med, blot lyst til at danse!

Der er plads til sjov og læring, for børn mellem: 5-10 år.

Om Nadia Gorshkova

Nadia er uddannet danseinstruktør og er i dag en professionel ballroomdanser med over 30 års danseerfaring og har eksperterfaring indenfor standard og latin.

Hun ser en god dansegrunduddannelse, som det naturlige fundament og springbræt for at lære andre nye stilarter. Nadia har også danset ballet, contemporary, bachata, salsa, hip-hop mm.

Den corestyrke man får igennem dansen lader sig naturligt overføre til styrketrænings- og konditiontræningsprogrammer. Derfor brænder hun for at man kan udtrykke sig og have en sund krop ved at bruge dansen som en del af sin dagligdag.

Latin mix dans med Nadia Gorshkova Roskilde

Pris

800 kr. pr. person for 8 gange (100 kr. pr. gang). Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Tidspunkt

Undervisningsdage

8 x fra slut februar/start marts 2021
OBS: Ingen undervisning i uge 8. Og der er kun 9 pladser på holdet.​

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis vi har for få tilmeldinger. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Gratis parkering

Lokation

Industrivej 44C, 4000 Roskilde. Vi danser i den lille sal.