Zumbini Event 0-4 år inkl. “mini legeland”

Zumbini er for børn mellem 0-4 år

Zumbini® er sang, dans og leg for børn i 0-4 års alderen og deres forældre/bedsteforældre.

Zumbini® er udviklet af Zumba® og BabyFirst og bruger musik og bevægelse til at fremme kognitiv-, social-, følelsesmæssig- og motorisk- udvikling, alt sammen maskeret bag en sjov og engagerende time.

Zumbini er perfekt til børn i alderen 0-4 år og deres voksne, der ønsker at have det sjovt og knytte bånd med jeres børn.

Zumbini® kombinerer musik, dans, sang og pædagogiske værktøjer i en ca. 45-minutters time, med en masse læring og sjov. Vi synger, danser og spiller på instrumenter.

Hvorfor komme til Zumbini® hos os?
Børnene elsker det og alle er velkomne. Zumbini® skaber et rum for børnene, som er helt unikt og hvor det handler om børnenes forhold til musik, dans og glæde, samtidig med I får en helt særlig oplevelse i fællesskab med jeres barn. Og vores rammer er helt unikke i Casa Bailar Studio.

Kom og vær med den 07.01.2022 kl. 09:30 – 11:00 og få en unik oplevelse med dit barn, som kun binder jer tættere sammen.

Til vores event kører vi ca. 45 -55 min. Zumbini og efterfølgende vil der være tid til leg og hygge med kaffe, boller og vand i vores lounge, samt i vores lille sal, hvor der er bygget redskaber op til leg.

Pris:
1 voksen med 1 eller 2 børn koster 100 kr.

2 voksne med 1 eller 2 børn koster 125 kr.

Samt 25 kr. pr. ekstra barn udover de 2 børn og 50 kr. pr. ekstra voksen.

Læs mere og tilmeld her

Date

feb 04 2023
Expired!

Time

09:30 - 11:00

Location

Casa Bailar Studio
Industrivej 44C, 4000 Roskilde
Website
https://casabailar.dk/
Category

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.