Fester med Casa Bailar

Oplev Casa Bailar's fede fester

Events i Roskilde og omegn

Vi afholder løbende fede fester med forskellige temaer og masser af gang i den

Vi har afholdt særlige temafester: Oktoberfester, jule- og nytårsfester, Halloween og fastelavn fester, Caribiske aftener eller Hawaii fester, James Bond og 60’er fester og meget meget mere for vores kunder.

Og fremover vil vi gerne afholde lignende arrangementer for alle dem, som har lyst til at købe én billet til nogle forrygende fester med band eller DJ.

Hold øje med vores eventkalender.

Kunne du tænke dig at være med til et af vores events? Tjek vores eventkalender

FAQ

Danses der til alle jeres fester? Eller kan man bare lytte til musikken?

Ja, til vores fester bliver der danset på livet løs, for vi elsker at danse og mærke energien. Selvfølgelig kan man også bare lytte til musikken og nyde en drink, men der er gang i den på dansegulvet, hvor der bliver svedt, grinet og hygget til fede rytmer

Skal man have partner til jeres fester?

Nej, man skal ikke have en dansepartner med til vores fester. 

Hvad koster det , hvordan betaler jeg og hvordan tilmeldes jeg?

Billetter til vores fester kan købes i shoppen her på siden, hvor det også er muligt at købe billetter til vores andre arrangementer. Der kan også være drop-in fester, hvor man kan betale via mobilpay eller kontant. I vores arrangementskalender eller på Facebook finder du flere info omkring køb af billet eller betaling til festerne. Priserne er meget forskellige og er afhængige af tid, sted eller type af arrangement.