Handelsbetingelser & Vilkår

HANDELSBETINGELSER HOS CASA BAILAR (herefter kaldt CB)

Generelle oplysninger

Casa Bailar
Industrivej 44C
4000 Roskilde
CVR nr.: 41053887
Telefon: +45 53 64 21 77
E-mail: kontakt@casabailar.dk

BILLETTER TIL WORKSHOPS, DANSEHOLD, EVENTS SAMT MEDLEMSKAB:

BETALING

I CB’s webshop modtager vi betaling med VISA-Dankort, VISA & Mastercard. Betalingen trækkes fra din konto, når ordren er gennemført.  Alle beløb er i DKK (Danske kroner og incl. moms). Billetten bliver sendt direkte til din mail. Vi sender ikke fysiske billetter. Billetterne skal printes ud eller fremvises til vores events m.m.

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Billetters gyldighed

CB påtager sig ikke ansvaret for gyldigheden af billetter, der er købt udenom CB’a webshop eller til vores events. Køber du billetterne via vores webshop eller til vores events, er du altid sikret billetternes gyldighed.

Erstatningsbilletter

CB vil som en service udstede erstatningsbilletter, hvis din billet eller mail vedr. billetten er bortkommet. Kontakt på kontakt@casabailar.dk, hvis du har behov for at få dine billetter erstattet. Ved udstedelse af erstatningsbilletter ugyldiggøres de oprindelige billetter. Ordren af erstatningsbilletter er det ikke muligt at fortryde.

Ændring af navn på billet

Til arrangementer, hvor personlige billetter er påkrævet, er det muligt for den oprindelige køber at skifte navn på en eller flere billetter ved henvendelse til kontakt@casabailar.dk. Køberen skal blot oplyse de sidste 4 cifre i kortnummeret betalingen oprindelig er foretaget med, samt ordrenummer på købet. Prisen er 50,- kr. pr. navn der ændres, der skal betales via mobilpay.

Refundering og aflysning

Købte billetter refunderes i op til 5 hverdage efter billetkøbet ved aflysning af et givent arrangement. Billetter refunderes i sådanne tilfælde som udgangspunkt altid til køber.
Evt. gebyrer refunderes ikke. 

SÆRLIGE FORHOLD OMKRING MEDLEMSKAB

Medlemskaberne er personlige og kan ikke overdrages til 3.part.

 

TØJ, SKO & ANDRE VARER:

BETALING

CB modtager betaling med VISA-Dankort, VISA & Mastercard i vores webshop. Betalingen trækkes fra din konto, når ordren er gennemført til forsendelse.  Alle beløb er i DKK (Danske kroner og incl. moms).

LEVERING

CB tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag eller ved næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser ligger fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen eller et givent udleveringsted, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS.

OBS: Er der ikke plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt kontakt@casabailar.dk.
Der forsendes varer fra CB alle ugens hverdage.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen/fejlen. CB dækker ikke returneringsomkostninger.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. 

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet.

Perioden regnes fra den dag:
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@casabailar.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Du hæfter ligeledes for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt returmailen i pakken. Returmailen får du tilsendt af os, når vi har modtaget dit ønske om returret, og vi har godkendt dit returneringskrav.

 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Varen sendes retur til:
Casa Bailar
Industrivej 44C
4000 Roskilde

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg (herunder special syede varer).
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen (herunder masker).
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.

Returadresse

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Casa Bailar
Industrivej 44C
4000 Roskilde
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Tilbagebetaling, ombytning eller afslag i prisen

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi overføre det fulde beløb til din konto hurtigst muligt. Hvis varen er købt med kreditkort, vil beløbet blive tilbageført til samme kreditkort for at undgå misbrug af stjålne kreditkort.

Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

 

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform: ec.europa.eu.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens
Angiver du en klage til disse instanser, så skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@casabailar.dk