Danseundervisning Kizomba

Lær At Danse Kizomba

Kizomba i Roskilde

Kizomba med Tobias og Lisbeth

Du kan lære pardansen kizomba, uanset om du er begynder eller velbevandret inden for pardans. Kom og vær med når Casa Bailar fylder Roskilde med inciterende, Kizomba-rytmer og forførende bevægelser under ledelse af Tobias Trier og Lisbeth Roug.

Vi gennemgår grundlæggende dansetrin og variationer, så du bliver fortrolig med at kunne danse kizomba ved sociale begivenheder. Tobias sørger for god musik på anlægget. Han varetager sammen Lisbeth en grundig indføring i dansen.

Under forløbet vil du bliver introduceret til forskellige stilarter inden for kizomba såsom Semba, Urban Kiz, Tarraxa og Douceur. Tilmeld dig med eller uden dansepartner. Casa Bailar vil efterstræbe at der er ligevægt mellem førere og følgere.

Hvad er Kizomba? 

En skøn og rolig pardans, som er opstået i mødet mellem caribisk zouk-musik og dans og musik fra de portugisisktalende lande i Afrika – Angola, Cap Verde, Mozambique og Guinea Bissau. dansestilen er en tæt, elegant og rytmisk dans.

Hvis du er novice inden for pardans er denne dansestil et godt sted at starte, da de grundlæggende trin er simple og rolige. Er du allerede fortrolig med pardans men savner ny inspiration i form af en kropsnær, behagelig dans med nuanceret kommunikation mellem fører og følger og plads til personlighed og spontanitet, så er Kizomba også noget for dig.

Nogle beskriver Kizomba som afrikansk tango, fordi dansen er improviseret og baseret på gå-trin og kan skifte mellem forskellige tempi og pauser. Kizomba er også beslægtet med Salsa og Bachata, fordi dansen er social, festlig og stærkt baseret på rytme. Men sammenlignet med Salsa og Bachata er Kizomba mere afrikansk og jordnær i sin natur.

I undervisningen gennemgås grundtrin og variationer og principperne bag at føre og følge. 

Tobias

Født 1973. Opvokset i København. Uddannet almen musiklærer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Certificeret instruktør i Kizomba ved ALC Dance Company i 2017. Har dyrket pardans siden 90’erne ved siden af karrieren som sanger, musiker og komponist. 

Tobias har også studeret traditionel musik og dans i Ghana og på Cuba og han i øvrigt baggrund som professionel musiker kommer til udtryk i arbejdet med rytmeforståelse, periodefornemmelse og musikkens dynamik.

Lisbeth

Casa Bailar Kizomba danselærer Lisbet

Født 1973. Arbejder til dagligt som bankrådgiver og underviser. Har danset salsa og bachata siden 2015, og har de sidste 2 1/2 år kastet kærligheden på Kizombaens rytmer. 

Det seneste år yderligere som flittig deltager ved kizomba-festivaller i Europa med dets mange workshops. Hun har desuden et stort kendskab til syd-europæisk kultur.

Pris

100 kr. pr. gang.
Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Husk, at du skal logge dig ind på din profil på siden først, inden den fratrækker rabatten på de 10 % på dit hold.

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis vi har for få tilmeldinger. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Lokation

Industrivej 44C, i kælderen, 4000 Roskilde.

Store sal