Kollegaaften/kollegafest

Skal du til at arrangere en fest for dine kollegaer?

Lad os stå for planlægningen

Tag kollegaerne med og få super fed oplevelse

Lad os komme til dit firmaevent – julefrokost, Team Building m.m. Vi kan være spice jeres event op. Og vi kan enten komme ud til jer eller I kan komme til os. Du/I bestemmer.

Poledance, Twerk eller Chairdance

’En vild oplevelse der flytter grænser’

Oplev en både sjov og anderledes time sammen med vores professionelle instruktør, der underviser jer i grundteknikker og fantastiske spins. Spins I slet ikke troede var mulige. Der vil være krævende øvelser, røde kinder og masser af grin. I denne time øver vi en lille fælles dansekoreografi, som alle kan være med til. Det handler om både udtryk, rytme og om at kunne følges ad. I vil få en fantastisk følelse, når det hele klapper. Instruktøren vil selvfølgelige sørge for, at I får en sjov og lærerig time. Og ikke mindst få en helt uforglemmelig oplevelse for jer alle sammen.

Caribisk stemning i Roskilde

‘Pardans/solodans i Salsa eller Bachata’

Oplev en både sjov og anderledes time sammen, hvor vores professionelle danselærer underviser jer i basistrin og drejninger til enten Salsa eller Bachata. Til pardans lærer I at tage jeres første dansetrin sammen, mens I i solotimen øver en lille fælles dansekoreografi, som alle kan være med til. Her handler det om musikken, rytme og at kunne følges ad, og for en kort stund vil I føle, at I befinder jer i det Caribiske hav midt i Roskilde.

Casa-Bailar-kizomba-workshop1

Priser & Info

Poledance/chairdance pris

1-8 personer: 1000 kr. // Udover 8 personer, 125 kr. ekstra per person
(fx. 10 personer: 1250 kr.)
15-20 personer: 1800 kr. (RABATPRIS)

(Pole dance er kun muligt i vores egne lokaler på Industrivej i Roskilde)

Twerk

1-15 personer: 1500 kr.
16-30 personer: 2000 kr.

 

Chairdance/stoledans

1-15 personer: 1500 kr.
16-30 personer: 2000 kr.

Pardans/Solodans

(Salsa eller Bachata) (55 min.) pris:
1-15 personer: 1500 kr.
16-30 personer: 2000 kr.

Pakketilbud

Pakketilbud af ovenstående (75 min.) (2 aktiviteter) pris:
1-15 personer: 2250 kr.
16-30 personer: 2750 kr.

Info og tilmelding

Flere info fås og tilmelding kan se via kontakt@casabailar.dk. Eller kontakt os på telefonnr.: 53642177. Ved større grupper kontakt os ligeledes på ’kontakt@casabailar.dk’ få at info om pris m.m.

Tjek venligst dit spamfilter, hvis du mangler en mail fra os

OBS

Hele selskabet kan være med, eller personen i fokus kan få en helt privat time med hele selskabet som publikum. Vores engagerede instruktører/danselærer vil sørge for, at I få en sjov, lærerig og ikke mindst helt uforglemmelig dansetime hos Casa Bailar Dance.

Har det vækket din interesse? Kontakt os for at høre nærmere

FAQ

Booking & Bekræftelse

Vi kan bookes hverdags- og weekendaftener samt dagtimerne i weekender. Efter særaftale kan der også bookes events i hverdags dagtimer.

I/du modtager en mail med alle nødvendige informationer inkl. med betalingsinformationer, når I har booket. Efter betalingen er gennemfør får I/du en mail som bekræftelse på jeres/din booking. Når du har modtaget denne mail, så er aftalen bindende for begge sider. Mailen er samtidig din/jeres kvittering. Ved aflysning senest to uger før, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Aflyser man senere, refunderes pengene ikke.

Hvordan arbejder vi?

OBS – som udgangspunkt sørger I for er et musikanlæg, hvis vi kommer ud til jer. Vær dog opmærksom på, at der kan tilsluttes enten telefon, computer eller lignende via jackstick eller bluetooth. Efter foregående aftale kan vi dog også medbringe et anlæg (vi skal blot have adgang til strøm). Anlægget skal dog bestilles med ved booking af lokalet.

Hvad koster det?

Læs venligt under de enkelte typer events. Eller skriv og indhent tilbud på det, som du ikke finder svar på: kontakt@casabailar.dk

Medlemmer hos CasaBailar medlemsklub kan få 15 % rabat booking af events.

Kontakt os i dag

Du/I kan bruge kontaktformularen 
og sende os en forespørgsel. 

Ellers er du/I også meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 53 64 21 77
Mail: kontakt@casabailar.dk