Personlig træner Roskilde

Kost & Bevægelse

Personlig træner i Roskilde

Bliv smerte og inflammation kvit​

Kost og bevægelse er et forløb for dig med ubalance i kroppen. Gennem en antiinflammatorisk kost søger vi at skabe balance i kroppen, så inflammation og dermed også smerter mindskes. Forløbet er som sådan ikke et slankeforløb. Mange deltagere oplever alligevel vægttab og især taljemålet vil ændre sig.

Få genoprettet balancen i kroppen​

Bevægelse har ofte en smertelindrende effekt og brugt på den rigtige måde bedres din
bevægelighed. Dette giver færre smerter. På forløbet lader vi derfor vores fysik arbejde med os forbåde at opnå en bedre bevægelighed samt at smertelindre.

Om Katrine

Katrine Daugaard Stevnhoved står bag Movement Society, som arbejder med livsstilsændringer, kost og bevægelse i forløb enten på hold eller individuelt. Katrine er uddannet og certificeret kostvejleder og personlig træner med speciale i skader og skavanker. Hun har års erfaring i som coach og træner. 

Casa Bailar Movement Society Katrine Stenhoved

Vores mål med Kost & Bevægelse

 • En krop i balance
 • Bedre bevægelighed
 • Smertelindrin
 • Øget velvære og mere overskud udgangspunkt. 

Hvordan gør vi det

 • 6 ugers forløb – i alt 6 trænings gange med instruktør i Casa Bailars lokaler.
 • Kostplan – basisviden om råvarer – opskrifter og
 • Hjemmetræningsopgaver
 • Lukket Facebookgruppe til vidensdeling og spørgsmål, samt input fra din underviser – i alt kun 10 deltagere. 

Kom i gang med at træne og få hjælp til det...

Fysisk træning er altid baseret på individet. Vi hjælper, med at udvikle et personligt træningsprogram og tilbyder dig, at hjælpe med at komme i gang med træningen. Det kan være alt fra simple træningsprogrammer, løbetræningsforløb, specielle forløb ved skader og skavanker, samt skadesforebyggende træning. Den glade motionist er vores hjerte og vores motivation. Uanset om du har trænet før eller ej, så finder vi altid dit udgangspunkt og sikrer at du hele tiden bliver en lille smule bedre. 

Vi giver garanti for fremgang.

Forløb tilpasset den enkelte kursist!

Al vejledning er tilpasset de enkelte kursister og intet er standard hos Movement Society. Ingen mennesker er ens og det er vores vejledning heller ikke. Vi tror på, vi kan hjælpe alle uanset alder og udgangspunkt. Vi kigger på det hele menneske i vores vejledning. Vores erfaring spænder vidt og uanset din størrelse, alder, mål og erfaring, kan vi hjælpe. Søger du særlige kostforløb som fx vegetar eller en kostplan baseret på antiinflammatorisk kost, kan vi hjælpe.

Hvad koster det?

 • Prisen er 999,- for hele forløbet
 • Der betales et depositum på 400,- ved
  tilmelding.
 • Restbeløbet forfalder ved forløbets
  opstart.

Bag forløbet

Bag forløbet står Movement Society med
certificeret kostvejleder og personlig træner
Katrine Stevnhoved i spidsen. Vi har års erfaring med vaneændring i forhold til kost og motion. Vores tilgang til kroppen er at se den som en helhed. Krop og sind hænger sammen og vi gør ingenting hovedløst. Bevidsthed om vaner er kernen i vores vej til større velvære og glæde.

Kom og vær med i Casa Bailars lokaler på Industrivej 44c i Roskilde. 

Kontakt

Besøg hjemmesiden for at se mere eller kontakt os ganske uforpligtende, og hør hvad vi kan gøre for dig.