Lær salsa dans

Cubansk Salsa Suelta

Dans i Roskilde

Cubansk Salsa Suelta med Elena

Kom og lær Salsa Suelta

Lær Salsa Suelta uanset om du er begynder eller velbevandret inden for dans. På vores 2 Suelta hold har du mulighed for at øve dine egne trin, og forbedrer din timing, stepping og drejeteknikker. De fleste af de trin, du lærer på disse hold, kan desuden også bruges i pardansen. Derfor er det en god idé også at lære at danse solo for at være en bedre partner i pardansen. Når du arbejder med dit fodarbejde, får du også mere selvbevidsthed og forbedrer din musikalitet. Du behøver ikke at have nogen partner. Og vi øver trin og bevægelser for til både damer og herrer. At øve salsafodarbejde er udfordrende og sjovt! 

Kom og lær salsa suelta, når Casa Bailar fylder Roskilde Bowling Center med latin-amerikanske rytmer.  

 

Hvad er Salsa Suelta?

Salsa Suelta betyder “løs salsa” – som danses uden en partner. I lighed med Rueda de Casino, så startede man at danse Salsa Suelta til fester, hvor man gerne ville danse sammen som en større gruppe, men i stedet for at danse i en cirkel som i Rueda, så danses denne stil på linje – den mest kendte Salsa Suelta dans herhjemme er nok ‘Latinos”. 

Om Elena

Født i 1994. Elena er en alsidig danser, der begyndte at danse jazz og moderne dans med 6 år, skiftede så til Salsa og Caribiske danse, da hun var 18 år.

Hun er blevet trænet i Italien af den berømte Sergio Larrinaga, hvor hun lærte afrocubanske danse og selvfølgelig Subansk Salsa. Hun begyndte at undervise i Danmark for 2 ½ år siden. 

Elena’s danse-CV inkluderer: Cubansk Salsa, Son, Afro-cubansk, Jazz, moderne, Ballet, dans på høje hæle, Moderne og Reggaeton, og hun elsker at fortsætte med at lære forskellige ny stilarter.

Elena er overbevist om, at en god danser har brug for at træne og prøve mange forskellige typer for danse for at opnå komplet viden og skabe sin egen stil.

Casa-Bailar-Lær-Salsa-begynder1

Vi fortsætter med at lære nye serier og arbejder med og vedligeholder den vifte af bevægelser vi har lært på det tidligere niveau.

Salsa footwork klasser er en sjov måde at indarbejde et mere spontant og flydende fodarbejde i din solo dans! Det forbedrer din teknik, musikalitet og hastighed! Vi starter ud fra det grundlæggende og lærer nye trin, der bruges i forskellige serier i hver klasse.

Pris

800 kr. pr. person for 8 gange (100 kr. pr. gang). Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Tidspunkt

Undervisningsdage

8 x mandage fra slut februar/start marts 2021 
OBS: Ingen undervisning i uge 8. Og der er kun 9 pladser på holdet.

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis vi har for få tilmeldinger. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Gratis parkering

Lokation

Industrivej 44C, 4000 Roskilde. Vi danser i den store sal.