Poledance Roskilde

Casa Bailar Pole & Hoop

Dans i Roskilde

Velkommen til Casa Bailar Pole & Hoop

Poledance roskilde

Drømmer du om et godt kammeratskab, bedre fysik og vil du udvikle din kropsbevidsthed og rytme. Så prøv Casa Bailar pole og hoop.

Vi står klar til at byde dig velkommen til en sjov og ny måde at træne på.
Måske får du også en ny ven/veninde at træne sammen med.

Der er ingen krav til din fysik, vi hjælper og guider dig til at opbygge styrke og smidighed.

Vi har altid små hold med max. 12-14 elever. 

Små hold giver instruktøren mulighed for at tilpasse træningens niveau til dig og dine holdkammerater og der er tid til at alle elever kan få opmærksomhed og den rigtige instruktion i forhold til eget niveau.

I Casa Bailar Pole og hoop får du mulighed for at booke op til 3 hold om ugen

Vi har hold, der kombineres af 2 forskellige levels. Det betyder, at så længe du er på et af niveauerne, kan du komme på holdet. 

Pole/hoop hold som eksempelvis hedder level 2-3 er altså for alle, der er nået til level 2, også selvom de lige er rykket op fra level 1. 

Instruktøren sørger for at have tricks med til begge niveauer på holdet, så der er udfordringer for alle.

Ønsker du at booke en prøvetime hos Casa Bailar Pole, for at se om det er noget for dig, så klik på nedenstående grønne knap eller skriv til kontakt@casabailar.dk

Prøvetime afholdes normalt søndage kl. 10.30, tirsdage kl. 18.30 og onsdag kl. 16.30 på vores pole-introhold.

Tilmeld her & betal for medlemsskab

Tilmeldingsformular til pole/hoop

OBS: For at gå til pole/hoop hos os, skal du tilmeldes holdsport, som sker via nedenstående formular.
Når du har tilmeldt dig via holdsport, bliver du opkrævet månedskontingent & tilmeldingsgebyr (læs mere herunder, inden du udfylder skemaet. 
Så udfyld KUN dette skema, hvis du vil træne fast hos os! 

Pole og hoop hold - Månedskontigent

Hvordan fungerer månedskontingent?

 • Pris: Det koster 369 kr. om måneden for op til 3 samtidige bookinger (f.eks. 1 x pole level, 1 x stræk og 1 x poledance). Opkrævning sker automatisk, når du har meldt dig ind via ovenstående tilmeldingsformular. 
  OBS! Har du ved en fejl meldt dig ind i holdsport.dk, fordi du ville prøve at booke en prøvetime, så kan du kontakte os via kontakt@casabailar.dk inden 3 hverdage fra tilmeldingen og melde dig gratis ud igen, hvis du ikke har trænet i den periode. 
  – Studerende: Prisen for studerende er 299 kr. måned ved fremvisning af gyldigt studiekort (kortet fremvises 1 gang årligt). 
 • Tilmeldingsgebyr for indmeldelse er 149 kr. (engangsbeløb) + 9 kr. fra holdsport (betales hver måned).
 • Prøveperiode: Der er en prøveperiode på 30 dage, herefter er der en binding på 1 måned.
  Melder du dig på et senere tidspunkt ind igen, skal du betale tilmeldingsgebyret en gang til.
 • Booking af timer:  Du booker dig ind på timerne via holdsport. 
  – Du kan tilmelde dig indtil 5 min. før undervisning, hvis der er ledige pladser og der er en venteliste.  
  – Du kan aflyse dine bookinger på holdsport.dk. Det skal ske senest 2 timer før din undervisning starter.
  – No show-fee er 50 kr. som opkræves via holdsport.
 • Bero: Pr. 1.8.2023 gælder følgende regler for bero:
  – Det koster 49 kr. pr. måned at sætte sit medlemsskab i bero.
  – Du kan sætte dit medlemsskab i bero i max. 2 måneder. 
  Dette skal ske med 1 måneds varsel, bero gælder fra udgangen af efterfølgende måned. Skriv venligst til: kontakt@casabailar.dk. Er du gravid eller sygemeldt kan medlemskabet fortsat sættes i bero i max. 1 år (Skriv venligst og vedhæft dokumentation til: kontakt@casabailar.dk).
  – Efter bero-perioden vil dit abonnement automatisk starte op igen, medmindre at vi modtager en opsigelse inden for den gældende tidsfrist (se evt. regler for pole medlemskabet her: https://casabailar.dk/poledance-roskilde/#pole ).

  – Ønsker du i stedet at melde dig ud, gør vi opmærksom på, at det fortsat koster 149 kr. at blive indmeldt i holdsport igen, selvom man tidligere har været medlem.

 • Udmelding/opsigelse af medlemskab skal ske skriftligt med 1 måneds varsel og gælder fra udgangen af den efterfølgende måned. (Hvis du f.eks. opsiger d. 12. maj, ophører medlemskabet d. 30. juni. Dvs. du betaler for maj og juni).
  – 
  Ved opsigelse af medlemskabet skal fornavn, efternavn, fødselsdato og medlemsnummer oplyses. 
  – Du modtager efterfølgende en mail med kvittering for opsigelsen fra Casa Bailar samt fra Holdsport. Kvitteringer for opsigelsen skal kunne fremvises af medlemmet i eventuel tvivlstilfælde. Skriv venligst til: kontakt@casabailar.dk.
 • Klippekort: Det er forsat muligt at købe et klippekort, hvis du kun kan/vil træne lejlighedsvis, eller hvis du vil træne mere end 3 timer. Klippekortet købes i webshoppen på www.casabailar.dk/shop og udleveres første gang du kommer til træning.oven

Om Holdsport.dk

Du skal oprette sig via holdsport.dk, fordi det er her, at du tilmelder dig de enkelte timer. Brug ovenstående formular.
Herefter beder du om om at blive medlem hos Casa Bailar Pole Studio*. Når vi har godkendt medlemsskabet, så bliver man automatisk trukket for månedskontingentet og tilmeldingsgebyr.

Har du ikke betalt månedskontingent, bliver der lukket for at kunne booke sig ind på hold via holdsport, og der sendes en opkrævning på manglende betaling og evt. rykkegebyr.

Har du udfordringer, så må du endelig skrive til kontakt@casabailar.dk

* Det er ikke det samme som Casa Bailar årsmedlemsskab 

Hvis du starter til pole for første gang, så følger du vores pole intro forløbet, som ligger tirsdag kl. 18.30 eller søndag kl. 10.30.

Her er der ekstra god tid til at få forklaret teknikker og opbygge styrke helt fra bunden. Der vil blive undervist i spins, simple tricks og at komme op i stangen med hovedet ned.

OBS: Vi anbefaler at man kommer i træningstøj og medbringer shorts, der går over knæene, da vi skal bruge huden til at sidde fast i stængerne. Desuden skal du have en vaskeklud til at tørre polen af, samt håndklæde til træningsmåtte eller egen træningsmåtte.

 

Pole level 1 er for dig, som har fuldført et pole intro forløb eller har prøvet en lille smule pole før.

På dette hold fortsættes der med at bliver undervist i de spins og tricks, der er blevet gennemgået på intro forløbet, samt nogle nye tricks både med hovedet oppe og nede.

Fokusset på level 1 er, at få dig til at blive mere komfortabel og sikker ved polen.

De fleste har brug for at være på level 1 i mere end 8 uger. Det er instruktøren der vurderer, hvornår du er klar til at rykke videre til level 2. Hvis du føler, at du snart er ved at være klar, så kontakt din instruktør. Nogle af de tricks man skal kunne for at komme på level 2 er: Butterfly, Viva, Cross knee release og genie.

 

På level 2 bygger vi videre på de færdigheder, du har opnået på level 1. Level 2 er et meget bredt level med mange spændende og udfordrende tricks,  Det vil helt klart være en fordel at benytte vores smidigheds timer, da nogle tricks fra level 2 og 3 kræver en vis smidighed for at kunne fuldføre dem.

Fokusset på level 2 er udholdenhed og at kombinere de tricks man lærer til små serier.

De fleste har brug for at være på level 2 i en længere periode da vi skal sikre os at ens muskler og teknik er klar til næste level. Det er instruktøren der vurderer, hvornår du er klar til at rykke videre til level 3, hvis du føler at du snart er ved at være klar så kontakt din instruktør. Nogle af de tricks man skal kunne for at komme på level 3 er: Extended butterfly, jade, lave en længere kombo, sailor, cross ankle release, superman, bow and arrow.

 

Level 3 er advanced level. Det forventes her, at du har opbygget styrke, og kender dine egne begrænsninger til at træne sikkert i mere svære tricks. Der stilles større krav til smidighed, styrke og balance. 

Der vil blive lavet nye spændende tricks. Fokus på level 3 vil være nye tricks, vedligeholde sine færdigheder, men samtidig at være yndefuld hele vejen igennem sine komboer.

De fleste er meget længe på level 3, der er mange nye trick at lære og svære greb. Samtidigt skal man vedligeholde mange af sine grundfærdigheder fra level 1 og 2. Det er instruktøren der vurderer om du er klar til level 4. For at komme på level 4 skal man kunne tricks som handspring, elbow grib Ayesha, sneaky V, dangerous Brian og twisted grib walkover.

 

Level 4 er et elite hold, og det højeste level. Her må alle tricks og flips laves. Her laves svære tricks, som stiller høje krav til smidighed, styrke og mod. Der vil blive lavet kombo’er, som kræver at man er sikker i sit greb og balance. Flips er også en stor del af level 4.

På poledance timen leger vi med koreografi og dans i Pole. Holdet er all levels, og vi arbejder med at sætte spins, floorwork og rytme sammen til en dans. Vi arbejder i flere uger med den samme koreografi, hvor vi hver gang bygger mere på, og arbejder med at få detaljer på plads. Vi danser modern dance i bare fødder eller strømpesokker. Nogle gange i shorts, men mest med lange bukser. Knæbeskyttere kan være en fordel, da vi ofte har knæ i gulvet ved floorwork.

 

Lige nu tilbydes der desværre ikke Twerk. Vi arbejder på at finde en ny instruktør.
Påklædning: Gerne medbring benvarmere og/eller knæbeskyttere. Husk løse bukser/shorts, så du rigtig kan få numsen til at bounce.

Men du kan godt booke Twerk til din polterabend eller pigeaften m.m.

OBS: Tilmeld dig via holdsport, så betaler du månedskontingent samt tilmeldingsgebyr.
Herefter har du mulighed for at booke dig ind på op til 3 hold/ timers fast træning pr. uge. Derudover også fritræning på vores open pole & hoop hold, der ligger tirsdag, onsdag, fredag og søndag (Tilmeldes også via holdsport.dk).

Aerial Hoops i Roskilde

Arieal hoop - all levels (også nybegynder)

En hoop er en metalring, som hænger frit ned fra loftet, hvor der laves akrobatiske øvelser under, indeni og over den. Når du træner hoop, er det en fordel at have lange bukser, sports-bh, tank-top/t-shirt og/eller en langærmet bluse på.

Holdet er for dig, der er helt ny eller er letøvet.  

På dette hold arbejder vi med øvelser, som klæder dig på til at kunne komme op i en hoop.
Derudover arbejder med tricks, små combo’er og simple rul, som ligger indenfor hoop level 1 listen.

Alle er i øjeblikket på samme hold og vi tilrettelægger undervisningen individuelt efter dit niveau.
De fleste har brug for at være på dette hold i mere end 8 uger, for at opbygge styrke, teknik og kropsbevidsthed.

Instruktøren vurderer om der er grundlag for at oprette et level 2-hold og hvilke elever der er klar til det. Hvis du føler at du snart er ved at være klar så tag en snak med din instruktør.
Nogle af de tricks man skal kunne for at komme på level 2 er: Straddle/Pike mount, Pike i top bar, Front balance og Back balance.

På open pole og hoop stiller vi vores faciliteter til rådighed for dig, så du får mulighed for at øve de ting, du træner på dit faste hold. 
Du kommer altså med din egen plan over, hvad du vil træne. 
Der er ingen instruktør tilstede.

For at undgå overanstrengelse eller skader er det vigtigt, at du holder dig indenfor det level, du normalt træner. Husk også selv at varme op, før du går i gang.

 

Calisthenics er ligesom pole og hoop træning med egen kropsvægt. Ordet stammer fra det græske sprog og betyder skønhed (kallos) og styrke (sthenos). Du bruger altså din naturlige styrke til at skabe en stærk, smidig og smuk krop.
Det er en god time til at forbedre din styrke og smidighed på, så du opnår større fremskridt på pole og hoop.
 

Fordelen ved at træne Calisthenics er, at man træner flere muskelgrupper på en gang, da du f. eks i en push up ikke kan isolere bestemte muskel grupper, men må arbejde med hele kroppen. På vores Calisthenics time er der også fokus på smidighed og balance, ved at træne håndstand og lign.

Der vil fra gang til gang være fokus på enten split, spagat eller ryg/skuldre. Holdet starter med let opvarmning, hvorefter der vil undervises i forskellige stræk, der vil smidiggøre fascier og bindevæv omkring muskelfibrene. Der vil under timen være fokus på alignment, vejrtrækning og ledbeskyttende stræk.På smidighedstimen skal du medbringe en trøje, håndklæde til træningsmåtte eller egen træningsmåtte. Du kan med fordel også medbringe benvarmere, knæbeskyttere og yogablokke, men det er ikke et krav.
 
 
Maria Poledance Instruktør i Roskilde