Danseundervisning Reggaeton

Reggaeton

Dans i Roskilde

Reggaeton med Christina Fast

Som de første tilbyder vi Reggaeton som dansehold i Roskilde. Denne dansestil er for dig som har lyst til at svede til fed musik og danse frække/sjove moves samtidig med, at man bliver mere smidig i kroppen.

Reggaeton er ikke en pardans (men trinene kan blandt andet bruges til Salsa pardans), men er godt alternativ, hvis man gerne vil danse solo til latinamerikansk musik. Den består af en masse fede bevægelser, som helt sikkert får sveden frem på panden. Reggaeton holdende med Christina Fast er ’open level’ – dvs. alle, der har lyst til at lære dansen og som har lyst til at motion til fed musik, kan være med.

Timerne vil indeholde basis trin, teknik-træning og små koreografier. Du lærer at bruge dine hofter, talje, bryst, skuldrer og arme både sammen og isoleret set. Det unikke ved Christinas timer er, at der er plads til kropsforståelse, fodarbejde og isolations bevægelser, så du får mere selvbevidsthed og forbedrer din musikalitet.

Hvad er reggaeton?

Dansestilen er det latinamerikanske svar på Hip Hop, og noget af det hotteste indenfor latinamerikansk dans og musik. De fleste har formodentlig hørt reggaeton musik uden at ane det – især på ferierejserne i Spanien og de Kanariske øer. “Gasolina” af Daddy Yankee er muligvis den mest kendte reggaeton sang i hvert fald indtil ”Despacito” overtog førstepladsen og blev en kæmpe sommer-ørehænger for 2 år siden.

Christina

Christina er en yderst anerkendt Bachata danser, performer og instruktør.

På hendes lange liste af festivaler hun har undervist på kan nævnes, sensual week in Cadiz, Bachata King festival in Kos, Bachata spring in London, crazy lion in Gorhenburg, Boozt and Copenhagen Bachata festival, salsa Congress in Edinburgh, Bachata weekend in Malta, Bachata weekend in Barcelona, og mange andre.

Christinas unikke Lady Styling og hendes utrolige tilpasningsevne som følger, har gjort hende til en af de mest kendte dansere i Københavns latin scene.

Hendes omdømme er desuden begyndt at sprede sig udover Europa. Christina er alt det, som FUSION handler om – med hendes mere end 10 års danse – og undervisningserfaring i latin og urban stilarter.

Tag imod hendes lidenskab og livlige energi, mens hun lærer dig musikalitet, teknik og legen i dansen.

Christina har optrådt og lavet koreografier for dansere verden over, og hendes dybe lidenskab for dans er synlig i hendes undervisningsmetoder.

Pris

100 kr. pr. gang.
Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis vi har for få tilmeldinger. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Lokation

Industrivej 44C, i kælderen, 4000 Roskilde.