Danseundervisning Cubansk Dans

Afro Cubansk Rumba

Rumba i Roskilde

Afro cubansk rumba med Elena

Du kan lære denne cubanske dans uanset om du er begynder eller velbevandret inden for dans. 

Kom og vær med, når Casa Bailar fylder Roskilde med traditionel Cubansk musik. På dette hold lærer vi unikke krops-bevægelser, der vil krydre f.eks. din Salsa dans, vil får den til at se mere naturlig og afslappet ud. 

Og husk, hvis du danser afro cubansk, så bliver Salsa så meget nemmere at danse. Holdet er til både mænd og kvinder.

Hvad er afro cubansk rumba?

På Cuba findes der forskellige typer af dansen. De mest kendte er: Yambu, Guaguanco og Columbia. 

Dette intensive hold vil fokusere på Guaguancò, som er en pardans, der repræsenterer et “flirtende”-spil mellem mand og kvinde. De fleste af trinene bruges faktisk meget i cubansk salsa, når man f.eks. danser alene. 

Hvorfor bør man lære en afro cubansk dans? Det er vigtigt at lære oprindelsen af denne fantastiske dans “Salsa” for at få en bedre forståelse af musikken, krops-bevægelsen og traditionerne i den fascinerende cubanske kultur.

Elena

Danseundervisning Salsa For Par Elena

Født i 1994. Elena er en alsidig danser, der begyndte at danse jazz og moderne dans med 6 år, skiftede så til Salsa og Caribiske danse, da hun var 18 år.

Hun er blevet trænet i Italien af den berømte Sergio Larrinaga, hvor hun lærte afrocubanske danse og selvfølgelig Subansk Salsa. Hun begyndte at undervise i Danmark for 2 ½ år siden. 

Elena’s danse-CV inkluderer: Cubansk Salsa, Son, Afro-cubansk, Jazz, moderne, Ballet, dans på høje hæle, Moderne og Reggaeton, og hun elsker at fortsætte med at lære forskellige ny stilarter.

Elena er overbevist om, at en god danser har brug for at træne og prøve mange forskellige typer for danse for at opnå komplet viden og skabe sin egen stil.

Pris

100 kr. pr. gang.
Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis vi har for få tilmeldinger. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Lokation

Industrivej 44C, i kælderen, 4000 Roskilde.