Danseundervisning salsa & bachata

Salsa/Bachata Mix For Par

Dans i Roskilde

Salsa/Bachata mix med Maykel og Elena

For unge fra 15 til og med 29 år

Bliv en alsidig danser! Dette hold for unge (op til maks. 29 år) er for dig, der ønsker at blive en god danser med viden fra begge verdener. Ja, vi taler om de to dominerende genrer i den latinske dansescene; salsa & bachata.

På dette hold har du mulighed for at lære elementer, figurer og trin, der kan bruges i begge danse. Sammen med andre unge dansere lærer du alt fra trinenes grundlæggende fundament, vægtskifte, rammen og smukke drejninger.

Undervisningen foregår i par, og allerede fra den første dag vil du udforske, hvordan du forbinder elementer fra begge danse og anvender dem i din partnerdans.

Vores vision er at forberede dig som en danser, der ikke føler sig begrænset af kun at have viden om og erfaring i én af dansene. Du lærer at fortolke rytmerne, tempoerne, men du lærer også om, hvilke kontraster og ligheder der er i salsa og bachata.

Gør dig klar til at blive en alsidig og dygtig danser. Salsa og bachata venter bare på, at du får fat i din ven, partner eller nabo til at begynde denne nye sæson.

Undervisningen er på 2×45 min. med en kort pause imellem. Dvs. 1 1/2 times undervisning i stedet for en times pris (normalpris 100 kr. i timen).

Hvad er salsa?

Salsa er en latinamerikansk dans, som har sin oprindelse i Cuba, Columbia og Puerto Rico. Navnet betyder direkte oversat sovs, og Salsa dækker i bund og grund også over et miks af forskellige stilarter, der er sat sammen til det, vi i dag kender som pardansen salsa. Salsa er en energisk, glad, rytmisk, sjov og alsidig dans, der både kan være hurtig, hårdtslående og dynamisk, eller smooth og lækker alt efter musikgenre og stilart. Indenfor salsa findes der nemlig forskellige stilarter – de to største stilarter er X-body salsa og cubansk salsa (casino). For begge stilarter gælder det, at deres dansetekniske fundament er den cubanske dans son og deres bevægelsesmæssige (kropslige) fundament er den cubanske rumba, som begge stammer fra Cuba. I Casa Bailar underviser vi pt. kun i cubansk salsa.

Hvad er bachata?

Bachata er en rytmisk pardans med bløde bevægelser, som er blevet utrolig populær i Danmark indenfor de seneste 10 år. Oprindelig udspringer den Bachata, som vi danser herhjemme fra den Dominikanske Republik i Caribien, men den Bachata i dag har ikke meget med den oprindelig Dominikanske Bachata tilfælles udover musikken, noget fodarbejde og enkelte drejninger. Til dagligt skelnes der mellem stilarterne: Bachata Fusion, Bachata Sensual eller den oprindelige Dominikanske Bachata. Bachata kendetegnes ved mere stille musik end f.eks. Salsa. Bachata Fusion / Sensual er på mange måder også mere romantisk, nærværende og sensuel. Der danses både i åben position, men man kommer tit også meget tæt ind på sin partner, hvor mange oplever, at de går i en form for dansesymbiose med deres partner. I Casa Bailar danser vi en god blanding af Bachata Fusion og Bachata Sensual. 

Maykel

Født i 1991. Maykel er dansk danser, koreograf, musiker og DJ med rødder i Argentina og Nicaragua. Hans stil er inspireret af sensuelle Bachata, påvirket af forskellige genrer som R’n’B, Hip Hop og Modern Street Dance. 

Han har arbejdet som danseinstruktør på flere danseskoler. Udover i Casa Bailar underviser han også hos Salsabine i København. 

Indenfor de senest par år har Maykel undervist på flere festivaler herunder kan der blandt andet nævnes CPH Bachata Boozt Festival 2018 & 2019 (Danmark), Open Blues 2018 (Polen), A’dam Bachata Festival 2019 (Holland). 

Derudover har Maykel deltaget i flere dansekonkurrencer og har blandt andet vundet den Latinamerikansk Dansefestival 2019 (Danmark) og fået en 2. plads i Toulouse Social Dance Competition 2019 (Frankrig) mm.

Casa Bailar Maykel Fidel Danseunderviser Bachata & K-pop
Danseundervisning Salsa For Par Elena

Om Elena

Født i 1994. Elena er en alsidig danser, der begyndte at danse jazz og moderne dans med 6 år, skiftede så til Salsa og Caribiske danse, da hun var 18 år.

Hun er blevet trænet i Italien af den berømte Sergio Larrinaga, hvor hun lærte afrocubanske danse og selvfølgelig Subansk Salsa. Hun begyndte at undervise i Danmark for 2 ½ år siden. 

Elena’s danse-CV inkluderer: Cubansk Salsa, Son, Afro-cubansk, Jazz, moderne, Ballet, dans på høje hæle, Moderne og Reggaeton, og hun elsker at fortsætte med at lære forskellige ny stilarter.

Elena er overbevist om, at en god danser har brug for at træne og prøve mange forskellige typer for danse for at opnå komplet viden og skabe sin egen stil.

Pris

800 kr. pr. person for 8 gange (100 kr. pr. gang). Men på dette hold får du 1 1/2 times undervisning i stedet for kun 1 time. Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Tidspunkt

Undervisningsdage

8 x torsdage fra slut februar/start marts 2021 
OBS: Ingen undervisning i uge 8. Og der er kun 9 pladser på holdet.

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis vi har for få tilmeldinger. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Gratis parkering

Lokation

Industrivej 44C, 4000 Roskilde. Vi danser i den store sal.