Samarbejdspartnere

Casa Bailar

Samarbejdspartnere

Hippogriff - grafisk design

Hippogriff - grafisk design

Erfaren grafisk designer med ekspertise i alle trin fra idéudvikling til færdigt produkt. Hannes tilgang er altid seriøs og helhjertet – uanset opgavens omfang. Hun har fingeren på pulsen og udvikler sig konstant, men hun har et solidt fundament i fagets gamle dyder. Hanne har boet i England i 3 år, hvor hun tog en bachelorgrad i design og illustration. Hanne er fleksibel og kan udføre jeres opgaver fra hendes kontor, eller sidde på kontoret i jeres virksomhed. Vi er super glade for Hannes arbejde i Casa Bailar, hvor hun står for opsætning af alt trykt materiale og SOME assets. Vi kan varmt anbefale Hanne.

Entertainer - Steffen T. Kristiansen

Steffen har mange års erfaring som instruktør inden for bl.a. salsa, latin mix og hiphop/streetdance. I salsamiljøet har han gjort det til sit varemærke at kombinere salsa med hiphop – en stil, som han er kendt og elsket for både i og uden for Århus. Gennem sine 34 leveår har Steffen opbygget stor erfaring inden for både koreografi, ”social dance” og undervisning. Han er en mester i performance og shows, og det er klart for enhver som oplever hans dansekunnen, at hans baggrund spænder bredt i forhold til musikalitet, dans og entertainment.

Hos Vægttabsklinikken kan du både få skræddersyede individuelle forløb, eller du kan komme med ombord i Vægttabsklinikkens online univers, som er en medlemsklub hvor du finder gå-forløb, videoer, kurser og inspiration, øvelser, mm. Vægttabsklinikken arbejder med holdbare løsninger. Det skal være en god og hyggelig rejse, ellers holder vægttabet ganske enkelt ikke. Vi arbejder ikke med kure, kostplaner og quick fixes. Det handler om at have det godt, tage de rigtige skridt og have det sjovt imens. Alt er baseret på Kognitiv- og metakognitiv terapi, samt coaching og ernæring. Speciale i overdreven mad og vægtfokus samt føleses- stress- og overspisning.

Ulrik - tai chi -comp.

Ulrik Søberg - Taichi underviser og filosof

Jeg har studeret og praktiseret Taichi og Qigong i snart 20 år. Jeg har studeret hos og er udlært i Taichi af Sifu Junyuan Liu, kinesisk mester i Yang Taichi og bosiddende her i Danmark. Jeg har udover at træne selv, flere års undervisningserfaring fra bl.a friviligt arbejde, skoler og institutioner, samt fra FOF. Jeg er uddannet cand.phil (filosof) fra Aarhus Universitet og også uddannet pædagog.

Danseskoler og -foreninger

Salsa Næstved

Salsa Næstved DanseundervisningSalsa Næstved tilbyder Danseundervisning – DanceClub – Event – Privat & Erhverv. Vi har forskellige Stilarter og Niveauer på vores Hold – og tilbyder Event til både Erhverv og Private. Sæsonhold for par: Salsa & Bachata Hold uden partner: Latinodance På alle hold og niveauer er der fokus på at alle lærer basis grundtrin, føring, variationer samt stylingen.

Salsa Slagelse

Foreningen Salsa Slagelse ligger på Trelleborg Friskole og tilbyder undervisning i salsa og bachata på flere niveauer. Salsa Slagelse er en forening der prioriterer fællesskab højt og vi gør det mens vi danser. Lær at føre og blive ført, men hav det sjovt samtidigt. Giv dig selv en udfordring og opnå en ny form for bevægelighed, men vær forberedt på at røre lattermusklerne mest.

Bands/musiker/DJ

Ricki Susic - Musiker

Nyd et enestående musikalsk show, når Ricki Solo indtager rummet med sin akustiske guitar og populære syng-med-hits. Det musikalske repertoire spænder bredt fra grand prix sange til en sikker blanding af pop, rock og dansktop hits. Ricki er den fødte entertainer og engagerer publikum til at synge med. Mellem numrene er han hurtig i replikken og jonglerer underfundigt med humor og satire om aktuelle emner, sangtekster og livets små & store spørgsmål. Med Ricki Solo er der garanti for sikker musikalsk underholdning, når alvoren skal synges væk og stemningen skal løftes til uanede højder på medarbejderdage, til konferencer, familiefester eller festivaler. Book med det samme!

The Formænd - Band

The Formænd fremtryller fede 80'er-fester! Bandet spiller dejlige danske 80'er hits, der kan sætte skub i enhver fest. Eksempler fra sætlisten:
Elsk mig i nat
Si' du ka' li' mig
Kom tilbage
Vågner i natten
Magi i luften ... og mange, MANGE flere!!

The Formænd består af fem musikere og en sangerinde: Eva Hede: sang, Steen Bjerregaard: klaver/kor, Peter Andersen: bas, Christoffer Beck: trommer, Anders Larsen: rytmeguitar og Holger Beck: leadguitar/sang. Alle 6 har dyrket musikken hele livet og optrådt i mange forskellige sammenhænge, som både amatører og på professionelt plan.

Sikkerfest - DJ’s – LYD, LYS & EVENTTEKNIK

Du kan altid forvente at vi leverer: En af vores egne faste DJ’s, der spiller den rigtige musik og skaber en fed fest
En imødekommende DJ som spiller for Jer og opfylder gæsternes ønsker Pænt og stilfuldt setup der passer til arrangementet, uanset om det er en privatfest med 30 gæster, eller en firmafest med 1000 gæster
Højeste service, fleksibilitet og kvalitet.

POPgoesROCK - Band

Vi har taget nogle af de største pop-hits og krydret dem med guitar, askebægre, hudafskrabninger og passion.Det er der kommet POPgoesROCK ud af.Vi leverer de fedeste hits, så I kan have den fedeste fest.Vi er fem dygtige musikere samt en knap så talentfuld, der sammen har skruet, vredet, forbedret og ændret de store pop-hits, så de har fået personlighed, nerve og energi.Numrene er krydret med overraskelser og twists, så festdeltagerne får sig nogle fede musikalske oplevelser med spændende genkendeligheder.Vi spiller bl.a. stærke hits fra kunstnere som ABBA, Michael Jackson, Depeche Mode, Hot Chocolate, Madonna, Daft Punk, Limahl, Stevie Wonder, Backstreet Boys og mange flere. ​

Marc Oliver - Recording. Mixing & Production

Marc har over 10 års erhvervserfaring som recording & mixing engineer og en BA (hons) i musikproduktion fra Southampton Solent University. Desuden er han Pro Tools Certified, Beta-tester til Black Rooster Audio, tidligere Waves Audio Ambassador og har erfaring med de mest almindelige studio-opsætninger og konsoller. Marc bestræber sig på at give sine kunder kommercielt konkurrencedygtige produkter, hvad enten det er optagelser, miks eller fulde produktioner.

Stig Skovlind Jeg skal hilse fra Havana

Stig Skovlind

Stig Skovlind er en dansk sangskriver, sanger og keyboardspiller. Stig har udsendt tre soloalbums. Seneste udspil er den populære single 'Jeg skal hilse fra Havana' fra 2020. Stig har medvirket i DR's børnetimen 'Dig og mig og Vito' og været statist i TV-serien Ørnen

Christine Helene Trio

Christina Helene Trio leverer lækker loungestemning med et jazzet crooner-islæt. Trioen fortolker hits fra kunstnere som Ella Fitzgerald, Adele, Tina Dickow, Eva Cassidy, Frank Sinatra og mange flere. Sangerinde Christina Helene er uddannet på musicalskole i Sverige og har medvirket i en række musicals og shows gennem årene, både i Danmark og i udlandet. Hun har også haft rollen som forsangerinde i bandet ABBAtizers, hvor hun i 14 år balancerede i plateaustøvler på landets scener - Fra Skanderborg Festival til Pride-show på Rådhuspladsen i København. Christina Helenes hjerte har altid banket for de store ballader og de lækre, jazzede crooner-numre - det har hun nu koblet sammen i en trio med to af landets dygtigste musikere: Pianist Nicolai Wendelboe har spillet professionelt i 20 år i utallige sammenhænge og med et væld af store navne. Hans repertoire spænder over alt fra pop, funk, rock, folk til gospel og jazz. Nicolai er eftertragtet hos landets største musiknavne, og han har turneret med både Hardinger Band, Malte Ebert, Lars H.U.G, Patrick Dorgan, Lukas Graham og mange, mange flere. Guitarist Torben Aalykke er kendt fra bands som Savage Affair, Alex Nyborg Madsen Trio, You Know Who, Sunzet, Monique, Me and My og mange, mange flere. Torben er perfektionist til fingerspidserne og håndterer både den elektriske guitar og den blide akustiske guitar med finesse. Som dedikeret audiofil er det desuden Torben, der sørger for, at lyden er i top, når trioen spiller koncert

Danse - & musikudstyr

Eso Dance

"Eso Dance er en familievirksomhed fra Silkeborg der designer og producerer dansesko, som de eneste i Danmark. Hos os finder du Danmarks mest farverige og måske blødeste udvalg af dansesko til både mænd, kvinder og børn.For de to søskende bag brandet, Tigdem & Funda, er dans en fælles passion, hvorigennem ønsket er at forene og skabe venskaber mellem dansere, instruktører, danseskoler m.m. Visionen er at skabe et trygt og inspirerende fællesskab, hvor der er plads til at vokse sammen, og trygt at forfølge ens personlige drømme og ambitioner."

Roskilde Bowling

Vi har moderne mødefaciliteter og et dygtigt køkken. Vores lokaler er først og fremmest fuldstændig isolerede fra bowlinghallen - I vil derfor slet ikke lægge mærke til vores bowlende gæster. Vi har up-to-date mødefaciliteter med hele det tekniske setup. Den perfekte løsning til teambuilding, møder eller kurser. Vores lokaler er store nok til at kunne huse op til 70 deltagere. De er derfor ideelle til alt fra det mindre kundemøde til den større teambuildingdag.

Lokaler

DreamHouse

DreamHouse er selskabslokaler der er indrettet i autentisk 50’er stil, og som kan danne ramme om en uforglemmelig aften.

Lokalet kommer til at danne en kulisse for en tidstypisk oplevelse, fra dengang Rock ‘n’ Roll blev født, eller dengang farfar var ung. Selskabslokalet er velegnet til private fester så som fødselsdage, bryllup, eller andre temafester.
- Ja, kun fantasien sætter grænser.

Roskilde Bowling

Vi har moderne mødefaciliteter og et dygtigt køkken. Vores lokaler er først og fremmest fuldstændig isolerede fra bowlinghallen - I vil derfor slet ikke lægge mærke til vores bowlende gæster. Vi har up-to-date mødefaciliteter med hele det tekniske setup. Den perfekte løsning til teambuilding, møder eller kurser. Vores lokaler er store nok til at kunne huse op til 70 deltagere. De er derfor ideelle til alt fra det mindre kundemøde til den større teambuildingdag.

Andre links

Nyttige links

Kontakt os i dag

Du kan bruge kontaktformularen 
og sende os en forespørgsel. 

Ellers du er også meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 53 64 21 77
Mail: kontakt@casabailar.dk

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness