Kategori: Salsa undervisning

Se alle vores salsahold nedenfor.

Hvad er salsa?
Salsa er en latinamerikansk dans, som har sin oprindelse i Cuba, Columbia og Puerto Rico. Salsa betyder direkte oversat sovs, og stilen dækker i bund og grund også over et mix af forskellige stilarter, der er sat sammen til det, vi i dag kender som pardansen salsa.

Salsa er en energisk, glad, rytmisk, sjov og alsidig dans, der både kan være hurtig, hårdtslående og dynamisk, eller smooth og lækker, alt efter musikgenre og stilart. Indenfor salsa findes der nemlig forskellige stilarter – de to største stilarter er X-body og cubansk salsa.

For begge stilarter gælder det, at deres dansetekniske fundament er den cubanske dans son og deres bevægelsesmæssige (kropslige) fundament er den cubanske rumba, som begge stammer fra Cuba.

Cubansk salsa tager udgangspunkt i de kulturelle rytmer fra Cuba, såsom son, Mambo, chachacha og guaguanco.

I Casa Bailar danser vi cubansk salsa, hvor man danser rundt i cirkulære bevægelser, mens parret danser med små trin, udfører figurer og laver drejninger.

Undervejs i dansen slipper føreren af dansen ofte følgeren af dansen i kortere sekvenser. I disse sekvenser bliver der fokuseret på solo-dans med flotte armbevægelser, lækre hofterul og en masse fodarbejde.

Hos os lægger vi vægt på kommunikationen mellem parret, da den er vigtig for dansen. I vores undervisning arbejder vi mod, at der skal være overskud til øjenkontakt, smil og grin under dansen.

Tilmeld dig med eller uden partner.
Casa Bailar forsøger at opnå ligevægt ligevægt mellem førere og følgere af dansen salsa.

Alle køb i webshoppen er personlige. Hvis du tilmelder dig med en dansepartner, skal de oprette deres egen profil.

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness