Kategori: Kizomba undervisning

Hvad er Kizomba?
Hvad er kizomba og urbankiz?

Kizomba er en skøn og rolig dans. Den opstod i mødet imellem musik fra de Portugisisktalende lande i Afrika (Angola, Kap Verde, Mozambique og Guinea Bissau) og den caribisk zouk. Stilen er grounded, elegant og rytmisk.

Urbankiz opstod i Europa – særligt i Paris – da kizombamusikken begyndte at få en mere “vestlig” klang og derved kaldte på et andet udtryk fra danserne. Stilen hentede inspiration fra blandt andet hip hop/street dans og tango. Urbankiz danses knap så tæt og her arbejdes mere med linjer og rette vinkler modsat kizombaen der oftest danses i en tæt fatning og cirkulært.

Hvis du er ny i par-dans er kizomba/urban kiz et godt sted at starte, da mange af grundtrinnene er simple og tempoet ikke så højt.

Hvis du allerede er erfaren på det sociale dansegulve, men gerne vil inspireres kan samspillet imellem fører og følger, kreativiteten og personligheden i kizomba og urbankiz måske være noget for dig! Derudover vil spontaniteten i dansen gøre dig en bedre all-round social danser, da vi ikke er bundet af et grundtrin – alt og intet kan ske, ved hvert eneste skridt.

Tilmeld dig med eller uden partner.
Casa Bailar efterstræber, at der er ligevægt mellem førere og følgere.

Alle køb i webshoppen er personlige. Hvis du tilmelder dig med en dansepartner, skal de oprette deres egen profil.

It seems we can't find what you're looking for.

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness