Casa Bailar Studio

Danseundervisning

Dance 4 Life

Sådan arbejder vi med FN's verdensmål i Casa Bailar Studio

For at skabe en verden uden fattigdom og ulighed, med uddannelse og sundhedspleje til alle, med intakt natur og bæredygtig økonomisk vækst, har alle FN’s medlemslande besluttet at arbejde sammen om 17 verdensmål.

Siden grundlæggelsen af danseskolen har Casa Bailar været engageret i at realisere disse mål. Det er et sted, hvor man mødes og skaber netværk, der har en positiv indvirkning. Mangfoldighed, bæredygtighed, inklusion og meget mere er centrale begreber i verdensmål, som vi implementerer som beskrevet nedenfor:

Verdensmål 3

Sundhed og velvære: De aktiviteter, vi tilbyder vores gæster og kursister, såsom motion, dans, musik og sundhedsfremmende arrangementer, kan være med til at forbedre sundhed og trivsel.

 Kvalitetsuddannelse: Når Casa Bailar tilbyder uddannelsesaktiviteter og danseworkshops, understøtter det målet om kvalitetsuddannelse. Vi tilbyder vores kontorpersonale chancen for at deltage i en række uddannelsesmuligheder (som kan give værdifulde nye færdigheder). Derudover har vores danse- og yogalærere de relevante uddannelsescertifikater og tilbyder kvalificerede klasser.

Verdensmål 10 - Casa Bailar

Reduceret ulighed: Vi stræber efter at skabe et inkluderende miljø på Casa Bailar, hvor både personale og gæster føler sig som en del af vores familie. Ikke alene tilbyder vi danse- og bevægelsesundervisning for alle aldre – fra babyer til seniorer, teenagere, par, singler og gæster – men vi er også en af de få danseskoler, der tilbyder undervisning til elever med handicap. På den måde er vi et inkluderende dansestudie. Vi bestræber os på at tilbyde lige muligheder for vores medarbejdere og ansætter både mænd og kvinder fra forskellige nationaliteter samt borgere med nedsat arbejdsevne og handicap.

Bæredygtigt forbrug og produktion: Hos Casa Bailar støtter vi dette mål og handler ansvarligt i vores forbrugeradfærd. Vores møbler og legetøj er næsten udelukkende købt brugt. Det bidrager til en mere bæredygtig verden ved at minimere ressourceforbruget og CO2-udledningen.

 

Verdensmål 11 - Casa Bailar

Casa Bailar bidrager til at skabe bæredygtige bymiljøer og fremmer inklusion og sikkerhed i lokalsamfundet. Social bæredygtighed: Vi skaber en mangfoldig arbejdsplads, hvor inklusion og mangfoldighed er nøgleprincipper, som vi arbejder efter. Dette realiseres konkret, for eksempel ved at tilbyde deltidsstillinger og give borgere med særlige udfordringer mulighed for at være en del af den aktive arbejdsstyrke.

Verdensmål 17 - Casa Bailar

Parterskaber for at nå målene: Vi har et tæt samarbejde med Roskilde Jobcenter om at rekruttere medarbejdere fra marginaliserede grupper på arbejdsmarkedet, og vi er medlem af COROLAB Roskilde, hvor vi deltager i projekter for at skabe småjobs til udsatte borgere. Vi tilbyder vores nabovirksomheder fordelagtige priser, så vi kan tilbyde sundhedsfremmende aktiviteter til deres medarbejdere, fx yoga og dans. Vi inviterer nabovirksomheder til at afholde deres arrangementer som teambuilding og firmafester i vores lokaler. Disse partnerskaber er værdifulde for at fremme bæredygtige initiativer.

Kontakt os i dag

Du kan bruge kontaktformularen 
og sende os en forespørgsel. 

Ellers er du også meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 53 64 21 77
Mail: kontakt@casabailar.dk

Galleri

Zumbini
Poledance
Bachata intro
.
Previous slide
Next slide

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness