Vilkår, regler og rabatter

Casa Bailar Dance vilkår, regler, rabatter & FAQ

Indhold

Casa Bailar Dance vilkår, regler og rabatter

Tilmelding

  • Tilmelding til vores medlemskab, hold eller events er bindende, og som udgangspunkt refunderer vi ikke pengene.
  • Det er ens eget ansvar at deltage på de hold, workshops og events, som man har tilmeldt sig til.
  • Billetten til events og workshops kan videresælges til 3-part.
  • Tilmeldingen til hold er personlig, og kan som udgangspunkt ikke overdrages til andre.

Refundering/kompensation

  • Ved aflysning af events refunderer vi billetten/billetterne.
  • Ved aflysning af workshops eller undervisning pga. sygdom m.m., kompenserer vi ved enten at tilbyde en erstatningsundervisning, en ny workshop eller ved at tilbagebetale for tabt undervisning/workshop.
  • Ved aflysning pga. coronanedlukning tilbydes man tilsvarende hold, workshop eller event, så snart det er muligt, eller man får refunderet for tabt undervisning, workshop eller event.

Rabatordninger

  • Hvis man er medlem i Casa Bailar, så får man 10% på alle hold, workshops og events. Rabatten kan som udgangspunkt ikke kombineres med andre rabatter.
  • Man kan få ekstra studenterrabat på 5 % ved fremvisning af gyldigt studiekort. Rabatten kan kombineres med vores andre medlemsrabatter, så man kan opnå op til 15% rabat. 

Casa Bailar FAQ

Aldersgrænse

I princippet er der ingen aldersgrænse hos Casa Bailar Dance, men nogle af vores hold er indrettet efter bestemte alders- eller målgrupper.
Læs mere under de enkelte hold.

Praktiske info omkring tøj

Sørg for at have noget tøj på, som du føler dig godt tilpas i og som giver dig bevægelsesfrihed.

Da man let kan komme til at svede under dans, kan det være en god idé at have en ekstra T-shirt/skjorte/top med, så man kan skifte undervejs efter behov.

Praktiske info omkring fodtøj

Til danseundervisningen er det ikke nødvendigt at investere i rigtige dansesko fra start. Vigtigst er det, at skoen sidder godt og sålen må gerne være glat. Ved lady-styling er en sko med hæl dog at foretrække.

Man skal kunne lave drejninger ubesværet og uden for meget friktion mod gulvet, da man ellers kan belaste sine knæled og fødder på længere sigt.

Vigtigt: Der må ikke bruges udendørs sko i studiet.

Parfume eller ej?

En god deodorant er altid en god idé, men pas på med for kraftig parfumeduft (særligt ved pardans). Nogle kan ikke tåle parfume, mens andre ikke bryder sig om for kraftige dufte.

Hvor mange hold kan man danse på?

Som udgangspunkt kan du danse på alle de hold du ønsker, som er beregnet til din målgruppe og hvor der er plads. Det kræver blot, at du tilmelder sig via webshoppen.

Medlemskab i Casa Bailar Dance

Man kan blive medlem i Casa Bailar Dance.
For kun 99 kr./pr. år får du rabatter på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events. F.eks. får du 10% på alle hold  som medlem af Casa Bailar Dance. 

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness