Zumbini i Roskilde

Zumbini

Zumbini

Zumbini med Mia

Hvad er Zumbini:

Zumbini® er sang, dans og leg for børn i 0-4 års alderen og deres forældre/bedsteforældre. Zumbini® er udviklet af Zumba® og BabyFirst og bruger musik og bevægelse til at fremme kognitiv-, social-, følelsesmæssig- og motorisk- udvikling, alt sammen maskeret bag en sjov og engagerende time. Zumbini er perfekt til børn i alderen 0-4 år og deres voksne, der ønsker at have det sjovt og knytte bånd med jeres børn. Zumbini® kombinerer musik, dans og pædagogiske værktøjer i en ca. 45-minutters time, med en masse læring og sjov. Vi synger, danser og spiller på instrumenter.

Hvorfor komme til Zumbini® hos os?
Zumbini® skaber et rum for børnene, som er helt unikt og hvor det handler om børnenes forhold til musik, dans og glæde, samtidig med I får en helt særlig oplevelse i fællesskab med jeres barn. Kom og vær med og få en unik oplevelse med dit barn, som kun binder jer tættere sammen. Vi har 45 min. Zumbini og efterfølgende vil der mulighed for en kop kaffe i vores lounge.

Zumbini hos Casa Bailar

Om instruktøren Mia

Mia har faste zumbini hold i Roskilde, Himmelev, Køge og Lejre.
Hun besøger også gerne børnehaver, dagplejere eller andre steder på hele Sjælland for at synge og danse med jeres dejlige børn fra 0 – 4 år.
Med sig har hun altid sin hemmelige kuffert, der er fyldt med sjov, hygge og ballade.

 

Mia Krogaard- ejer af Casa Bailar

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness