Danseinstruktører

Casa Bailar

Vores faste danseinstruktører

SALSA, KIZOMBA OG BACHATA

Nadia Gorshkova Moderne dans

Nadia

Nadia er uddannet danseinstruktør og er i dag en professionel Ballroom danser med over 30 års danseerfaring og har eksperterfaring indenfor Standard og Latin. Hun ser en god dansegrunduddannelse, som det naturlige fundament og springbræt for at lære andre nye stilarter, og har også danset ballet, contemporary, bachata, salsa, hip-hop mm. Den corestyrke man får igennem dansen lader sig naturligt overføre til styrketrænings- og konditiontræningsprogrammer. Derfor brænder hun for at man kan udtrykke sig og have en sund krop ved at bruge dansen som en del af sin dagligdag.

Casa Bailar Kizomba danselærer Lisbet

Lisbeth Roug

Arbejder til dagligt som bankrådgiver og underviser. Har danset salsa og bachata siden 2015, og har de sidste 2 1/2 år kastet kærligheden på Kizombaens rytmer. Det seneste år yderligere som flittig deltager ved kizomba-festivaller i Europa med dets mange workshops. Hun har desuden et stort kendskab til syd-europæisk kultur.

Poleinstruktører

Maria Poledance instruktør i Roskilde

Maria J.

Tekst om Maria

Casa Bailar Pole Dance Maria

Maria E.

Maria er 47 år, og har trænet pole i 5 år. For hende skal pole være udtryksfuld bevægelse, hård styrketræning og en god portion adrenalin..... og mega sjovt. Hun bliver høj af, at få mennesker til at lykkedes med tricks og udfordre / udvikle deres kropsbevidsthed. Og er bevidst om, at vi alle er forskellige, og det er vigtigt at alle får succes og god træning uanset niveau. Når hun ikke hænger på hovedet i en pole, så bor hun i Himmelev med sin mand, 2 børn på 11 og 14 år, og en kat og en skildpadde. Og så er hun en rigtig have nørd, og roder gerne mange timer i familiens store have. Derudover arbejder hun til dagligt som produktionschef i Køge.

Pole Fitness & Aerial Hoop instruktører

Casa Bailar Pole Ame

Amedeo

Amedeo Amantino Cohen begyndte sin karriere som atlet med kunstnerisk gymnastik. I 2006 begyndte han sin professionelle karriere som kunstner på scenen til åbningen og lukningen af vinter OL i Torino. Fra 2008 begyndte Amedeo sin cirkusrejse i virksomheden Sonics.

I de følgende år turnerede Amedeo med Cirque du Soleil i Amaluna i Montreal, men på grund af en ulykke, vendte han tilbage til Europa for at undervise i sin cirkus kunst på det berømte National Centre for Circus Arts i London.

I 2015 placerede han sig på en 5. plads ved verdensmesterskabet for Pole Sport IPSF i London. Han deltog i forskellige Pole Art-konkurrencer. For at nævne et par, fik han 2. pladsen i Schweiz og i Pole Art France blev han tildelt den særlige pris fra In Da House.

Casa Bailar Pole Dance Maria

Maria

Maria har trænet pole siden 2015, og er uddannet pole instruktør hos Xpert. For hende er pole udtryksfuld bevægelse og dans, kombineret med styrketræning og masser af latter. Hun elsker at lege med kombinationer og floor work. Og er bevidst om, at vi alle er forskellige, og derfor har forskellige behov for støtte og vejledning.

Maria har fokus på, at vi får trænet begge sider på polen, så kroppen forbliver stærk og i god balance fra inderst til yderst. 

Louise Poledance instruktør i Roskilde

Louise

Louise har trænet pole siden 2012, dog med pauser ind imellem. Louise blev i 2019 certificeret pole fitness instruktør gennem Xpert. Areal hoop har Louise trænet siden 2017 og i 2019 deltog hun DPSF mesterskabet og fik en 3. plads.

Det er vigtigt for Louise at skabe en tryg og sikker atmosfære for hendes elever, så alle kan deltage og udvikle sig i deres eget tempo. Både indenfor pole og hoop er hendes passion styrke- krævende tricks, hvilket hendes timer også kan bære præg af.

Casa Bailar Pole dance Nina

Nina

Nina underviser i pole og elsker at udfordrer sig selv med nye spændende tricks, gerne dem der sidder i lår eller albuer. Nina har fokus på, at man skal have kontrol over sin egen krop og lære, hvor ens egne grænser er både fysisk og psykisk.

For Nina er pole studiet hendes andet hjem og hun elsker at undervise og prøver altid at få en god smilende stemning under sine timer. ”Jo sjovere du har det og jo mere du griner sammen med de andre elever jo lettere føles din træning.”

Emma

Emma underviser primært i PoleIntro. Hun har selv trænet pole siden 2017 og med sin forkærlighed for styrketræning elsker hun styrkekrævende poletricks. Emma elsker graciøse linjer og pointede fødder.

Til daglig er Emma fysioterapeut, og der vil altid være fokus på skadesforebyggende undervisning, samt opbygning af grundstyrke og grundteknik på polen.
På Emmas timer vil træningen altid passe til dig og dit niveau.

woocommerce-placeholder

Louise

Louise har trænet pole siden 2012, dog med pauser ind imellem. Louise blev i 2019 certificeret pole fitness instruktør gennem Xpert. Areal hoop har Louise trænet siden 2017 og i 2019 deltog hun DPSF mesterskabet og fik en 3. plads. Det er vigtigt for Louise at skabe en tryg og sikker atmosfære for hendes elever, så alle kan deltage og udvikle sig i deres eget tempo. Både indenfor pole og hoop er hendes passion styrke- krævende tricks, hvilket hendes timer også kan bære præg af.

ANDRE INSTRUKTØRER

Mia

Yoga - zumba og zumbini instruktør. Ejer af Casa Bailar.

Chanett

Fysioterapeutisk yogalærer (certificeret af yoga alliance).

Casa Bailar Maykel Fidel

Maykel Fidel

Maykel er dansk danser, koreograf, musiker og DJ med rødder i Argentina og Nicaragua. Hans stil er inspireret af den sensuelle Bachata, påvirket af forskellige genrer som R’n’B, Hip Hop og Modern Street Dance. Han har arbejdet som danseinstruktør på flere danseskoler. Udover i Casa Bailar underviser han også hos Salsabine i København. Indenfor de senest på år har Maykel undervist på flere festivaler herunder kan der blandt andet nævnes CPH Bachata Boozt Festival 2018 & 2019 (Danmark), Open Blues 2018 (Polen), A’dam Bachata Festival 2019 (Holland). Derudover har Maykel deltaget i flere dansekonkurrencer og har blandet andet vundet den Latinamerikansk Dansefestival 2019 (Danmark) og fået en 2. plads i Toulouse Social Dance Competition 2019 (Frankrig) mm.

Casa Bailar Christina Fast Reggaeton danselærer

Christina Fast

Christina er en yderst anerkendt Bachata danser, performer og instruktør. På hendes lange liste af festivaler hun har undervist på blandet andet sensual week in Cadiz, Bachata King festival in Kos, Bachata spring in London, crazy lion in Gothenburg, Boozt and Copenhagen Bachata festival m.m. Christinas unikke Lady Styling og hendes utrolige tilpasningsevne som følger, har gjort hende til en af de mest kendte dansere i Københavns latin scene. Hun er alt det, som FUSION handler om – med hendes mere end 10 års danse – og undervisningserfaring i latin og urban stilarter. Christina har optrådt og lavet koreografier for dansere verden over, og hendes dybe lidenskab for dans er synlig i hendes undervisningsmetoder.

Hjælpe teamet

Uden hjælp fra familie og venner til vores events, ville det være svært at afholde så mange forskellige arrangementer i løbet af året.

Og uden alle disse mennesker, der en gør en kæmpe forskel for Casa Bailar, ville det også kun være halvt så hyggeligt at knokle af sted. Undervejs bliver der nemlig grinet, spist og danset, alt imens der arbejdes ihærdigt på at sikre at vores kunder/gæster får de mest fantastiske oplevelser hos Casa Bailar.

Tak til alle jer, som gør en forskel for Casa Bailar!!!

Kontakt os i dag

Du kan bruge kontaktformularen 
og sende os en forespørgsel. 

Ellers du er også meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 53 64 21 77
Mail: kontakt@casabailar.dk