Poledance Roskilde

CB Polefitness & Hoop

Dans i Roskilde

Velkommen til Casa Bailar Polefitness & Hoop

Polefitness roskilde

Drømmer du om et godt kammeratskab, bedre fysik og vil du udvikle din kropsbevidsthed og rytme. Så prøv polefitness og hoop i Casa Bailar.

Vi står klar til at byde dig velkommen til en sjov og ny måde at træne på.
Måske får du også en ny ven/veninde at træne sammen med.

Der er ingen krav til din fysik, vi hjælper og guider dig til at opbygge styrke og smidighed.

Vi har altid små hold med max. 12-14 elever. 

Små hold giver instruktøren mulighed for at tilpasse træningens niveau til dig og dine holdkammerater og der er tid til at alle elever kan få opmærksomhed og den rigtige instruktion i forhold til eget niveau.

I Casa Bailar Polefitness og hoop får du mulighed for at booke op til 3 hold om ugen

Vi har polefitness hold, der kombineres af 2 forskellige levels. Det betyder, at så længe du er på et af niveauerne, kan du komme på holdet. 

Polefitness og hoop hold som eksempelvis hedder level 2-3, er altså for alle, der er nået til level 2, også selvom de lige er rykket op fra level 1. 

Instruktøren sørger for at have tricks med til begge niveauer på holdet, så der er udfordringer for alle.

Ønsker du at booke en prøvetime hos Casa Bailar Polefitness og hoop, for at se om det er noget for dig, så klik på nedenstående grønne knap eller skriv til kontakt@casabailar.dk

Prøvetime afholdes normalt søndage kl. 10.30, tirsdage kl. 18.30 og onsdag kl. 16.30 på vores pole-introhold.

Ønsker du tilmelding til polefitnes og hoop via fast månedskontigent, så klik på nedenstående knap

Hvis du starter til polefitness for første gang, så følger du vores pole-intro forløbet, som ligger tirsdag kl. 18.30 eller søndag kl. 10.30.

Her er der ekstra god tid til at få forklaret teknikker og opbygge styrke helt fra bunden. Der vil blive undervist i spins, simple tricks og at komme op i stangen med hovedet ned.

OBS: Vi anbefaler at man kommer i træningstøj og medbringer shorts, der går over knæene, da vi skal bruge huden til at sidde fast i stængerne. Desuden skal du have en vaskeklud til at tørre polen af, samt håndklæde til træningsmåtte eller egen træningsmåtte.

Pole level 1 er for dig, som har fuldført et pole-intro forløb eller har prøvet en lille smule pole før.

På dette hold fortsættes der med at bliver undervist i de spins og tricks, der er blevet gennemgået på intro forløbet, samt nogle nye tricks både med hovedet oppe og nede.

Fokusset på level 1 er, at få dig til at blive mere komfortabel og sikker ved polen.

De fleste har brug for at være på level 1 i mere end 8 uger. Det er instruktøren der vurderer, hvornår du er klar til at rykke videre til level 2. Hvis du føler, at du snart er ved at være klar, så kontakt din instruktør. Nogle af de tricks man skal kunne for at komme på level 2 er: Butterfly, Viva, Cross knee release og genie.

På level 2 bygger vi videre på de færdigheder, du har opnået på level 1. Level 2 er et meget bredt level med mange spændende og udfordrende tricks,  Det vil helt klart være en fordel at benytte vores smidigheds timer, da nogle tricks fra level 2 og 3 kræver en vis smidighed for at kunne fuldføre dem.

Fokusset på level 2 er udholdenhed og at kombinere de tricks man lærer til små serier.

De fleste har brug for at være på level 2 i en længere periode da vi skal sikre os at ens muskler og teknik er klar til næste level. Det er instruktøren der vurderer, hvornår du er klar til at rykke videre til level 3, hvis du føler at du snart er ved at være klar så kontakt din instruktør. Nogle af de tricks man skal kunne for at komme på level 3 er: Extended butterfly, jade, lave en længere kombo, sailor, cross ankle release, superman, bow and arrow.

 

Level 3 er advanced level. Det forventes her, at du har opbygget styrke, og kender dine egne begrænsninger til at træne sikkert i mere svære tricks. Der stilles større krav til smidighed, styrke og balance. 

Der vil blive lavet nye spændende tricks. Fokus på level 3 vil være nye tricks, vedligeholde sine færdigheder, men samtidig at være yndefuld hele vejen igennem sine komboer.

De fleste er meget længe på level 3, der er mange nye trick at lære og svære greb. Samtidigt skal man vedligeholde mange af sine grundfærdigheder fra level 1 og 2. Det er instruktøren der vurderer om du er klar til level 4. For at komme på level 4 skal man kunne tricks som handspring, elbow grib Ayesha, sneaky V, dangerous Brian og twisted grib walkover.

 

Level 4 er et elite hold, og det højeste level. Her må alle tricks og flips laves. Her laves svære tricks, som stiller høje krav til smidighed, styrke og mod. Der vil blive lavet kombo’er, som kræver at man er sikker i sit greb og balance. Flips er også en stor del af level 4.

På poledance timen leger vi med koreografi og dans i Pole. Holdet er all levels, og vi arbejder med at sætte spins, floorwork og rytme sammen til en dans. Vi arbejder i flere uger med den samme koreografi, hvor vi hver gang bygger mere på, og arbejder med at få detaljer på plads. Vi danser modern dance i bare fødder eller strømpesokker. Nogle gange i shorts, men mest med lange bukser. Knæbeskyttere kan være en fordel, da vi ofte har knæ i gulvet ved floorwork.

 

Lige nu tilbydes der desværre ikke Twerk. Vi arbejder på at finde en ny instruktør.
Påklædning: Gerne medbring benvarmere og/eller knæbeskyttere. Husk løse bukser/shorts, så du rigtig kan få numsen til at bounce.

Men du kan godt booke Twerk til din polterabend eller pigeaften m.m.

OBS: Tilmeld dig via holdsport, så betaler du månedskontingent samt tilmeldingsgebyr.
Herefter har du mulighed for at booke dig ind på op til 3 hold/ timers fast træning pr. uge. Derudover også fritræning på vores open pole & hoop hold, der ligger tirsdag, onsdag, fredag og søndag (Tilmeldes også via holdsport.dk).

Aerial Hoops i Roskilde

Arieal hoop - all levels (også nybegynder)

En hoop er en metalring, som hænger frit ned fra loftet, hvor der laves akrobatiske øvelser under, indeni og over den. Når du træner hoop, er det en fordel at have lange bukser, sports-bh, tank-top/t-shirt og/eller en langærmet bluse på.

Holdet er for dig, der er helt ny eller er letøvet.  

På dette hold arbejder vi med øvelser, som klæder dig på til at kunne komme op i en hoop.
Derudover arbejder med tricks, små combo’er og simple rul, som ligger indenfor hoop level 1 listen.

Alle er i øjeblikket på samme hold og vi tilrettelægger undervisningen individuelt efter dit niveau.
De fleste har brug for at være på dette hold i mere end 8 uger, for at opbygge styrke, teknik og kropsbevidsthed.

Instruktøren vurderer om der er grundlag for at oprette et level 2-hold og hvilke elever der er klar til det. Hvis du føler at du snart er ved at være klar så tag en snak med din instruktør.
Nogle af de tricks man skal kunne for at komme på level 2 er: Straddle/Pike mount, Pike i top bar, Front balance og Back balance.

På open pole og hoop stiller vi vores faciliteter til rådighed for dig, så du får mulighed for at øve de ting, du træner på dit faste hold. 
Du kommer altså med din egen plan over, hvad du vil træne. 
Der er ingen instruktør tilstede.

For at undgå overanstrengelse eller skader er det vigtigt, at du holder dig indenfor det level, du normalt træner. Husk også selv at varme op, før du går i gang.

 

Calisthenics er ligesom pole og hoop træning med egen kropsvægt. Ordet stammer fra det græske sprog og betyder skønhed (kallos) og styrke (sthenos). Du bruger altså din naturlige styrke til at skabe en stærk, smidig og smuk krop.
Det er en god time til at forbedre din styrke og smidighed på, så du opnår større fremskridt på pole og hoop.
 

Fordelen ved at træne Calisthenics er, at man træner flere muskelgrupper på en gang, da du f. eks i en push up ikke kan isolere bestemte muskel grupper, men må arbejde med hele kroppen. På vores Calisthenics time er der også fokus på smidighed og balance, ved at træne håndstand og lign.

Der vil fra gang til gang være fokus på enten split, spagat eller ryg/skuldre. Holdet starter med let opvarmning, hvorefter der vil undervises i forskellige stræk, der vil smidiggøre fascier og bindevæv omkring muskelfibrene. Der vil under timen være fokus på alignment, vejrtrækning og ledbeskyttende stræk.På smidighedstimen skal du medbringe en trøje, håndklæde til træningsmåtte eller egen træningsmåtte. Du kan med fordel også medbringe benvarmere, knæbeskyttere og yogablokke, men det er ikke et krav.
 
 
Maria Poledance Instruktør i Roskilde

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness