Om Casa Bailar

Team Casa Bailar

Lidt historie om Casa Bailar

Personerne bag Casa Bailar

Både Søren og Mia elsker musik, og de er passionerede dansere. De rejser rundt i DK og udlandet for at blive inspireret og finde spændende danselærere og musikere, som de kan invitere til diverse events til Roskilde og omegn.

Derudover elsker de at afholde og planlægge events fra A-Z og i 2018 dannede de derfor firmaet MK-event.

I starten af 2020 blev firmaet udvidet til også at omfatte danseundervisning under navnet Casa Bailar. Derfor skiftede MK-event navn til CB-event.

Et liv med dans fra vugge til grav

Både Mia og Søren Krogaard har begge danset, siden de var meget unge. Til at starte med befandt de sig dog ikke i samme danseunivers. Mia har nemlig dyrket lidt af hvert indenfor dans, herunder jazz-dance, standard-latin, mavedans, flamenco og meget mere. Søren var lidt mere af en hip-hop og Michael-Jackson-kind-of-style-fyr. Men fælles for dem begge er, at de har brugt rigtig mange timer på danseskoler i deres liv. 

I 2002 ville skæbnen så, at de mødtes på et Salsakursus på Freddy Pedersens danseskole og lige siden har dans fyldt meget i deres og deres børns liv.

– og begge regner med at forsætte med at danse indtil døden skiller dem og dansen ad…

Projektledelse & marketing i bagagen

Mia har været ansat i detail-branchen i over 13 år. Her har hun bl.a. arbejdet med branding, marketing, design samt projektledelse. Så at projektlede og markedsføre events er ingen udfording for Mia. Her er hun på hjemmebane.

De senere år har Mia desuden haft ansvar for diverse firmaarrangementer som workshops, fester og rejser.

Mia er uddannet Zumbainstruktør, og kan faktisk også bookes til undervisning samt til arrangementer som polterabend, fødselsdage m.m.

Alt kan bygges om og alt kan pyntes op

Søren er selvstændig og har været selvstændig det meste af sit liv. Han ejer enterprise firmaet Krogaard Byg.

Søren har altid stået for at pynte op til private fester både hjemme hos venner og familien. Han har sluppet kreativiteten løs til fødselsdage, festmiddage, bryllupper og meget mere. Han har f.eks. installeret hele træer indenfor og han går aldrig ned på udstyr og er en rigtig gadget mand. – Og er 200 julekugler ikke nok, så købes der selvfølgelig flere. 

Søren viser gang på gang sin kreativitet og sans for detaljer. Dette bliver bemærket og beundret både i hans enterprise firma, men også når der skal pyntes op til fest.

Begyndelsen til eventyret

Ved siden af sit job har Mia i flere år siddet i bestyrelsen for Danmarks største Salsa-forening; Salsa Latina i Roskilde. Og det var ikke nogen nem beslutning, at træde ud af den “familie”, som bestyrelsen også har været. 

I Salsa Latina var Mia meget aktiv og lidt af et damplokomotiv. Hun var bl.a. ansvarlig for afholdelsen af diverse events, fester, danseworkshops samt marketing.

Søren har til en del af disse events stået for indretningen, borddækningen og dekorationerne; herunder oktoberfester, jule- og nytårsfester.

At rejse er at leve...
At danse er at leve...

Flere gange om året rejser Mia og Søren til diverse festivaler og koncerter i Europa for at lære nye ting og samle inspiration. Men også for at møde musikere, dansere og undervisere, som de kan invitere til diverse events i Roskilde og omegn.

Fast på programmet ligger blandt andet Nordic Salsa Camp i Brandbjerg. Men de har også være på Cuba i 2017 med hele familien, hvor de dansede ved hver en lejlighed de fik. De bookede en del privatundervisning og hørte masser af fantastisk musik på deres tur rundt på øen. 

Hvert år bookes der plads på nye festivaller og koncerter.

Fra salsa til oktoberfest - DK får tilføjet kolorit

Mia, der er tysker, har gennem årene fået smittet Søren og hele familien samt salsaforeningen med sin passion for oktoberfester. Indtil videre har det resulteret i flere oktoberfester i Salsa Latina og i privat regi. 

For 2 år siden lykkedes det oven i købet at få samlet en danseglad flok til at lære Schuhplattler (en traditionel tysk dansestilart), som de nu har optrådt med af 2 omgange. Gruppen kan godt bookes, hvis nogen er interesseret i et særligt indslag til deres oktoberfest ;-).

I 2022 kulminerer denne passion for tysk øl og hornmusik forhåbentligt i en stor oktoberfest i Hvalsø Hallerne

Med fremtiden for øje - "det bliver godt igen!"

Foråret 2020.

Corona i 2020 har i den grad også påvirket Casa Bailar. Casa Bailar gik fra en fyldt arrangementskalender og med en planlagt sæsonstart af 6 dansehold ind i 2020. De første 2 arrangementer blev en succes. Casa Bailar event (CB-event) nåede også at dekorere en 70 års fødselsdag på Gimle.
CB-event var faktisk booket til at stå for flere konfirmationer og fødselsdage, men så lukkede landet ned.

Derfor er kalenderen næsten tom på nuværende tidspunkt, men Søren og Mia stopper ikke her. De ser fremad og arbejder med fremtiden for øje. Alle de gode idéer, som ligger på tegnebrættet skal helt sikkert ikke gå i glemmebogen. Og som der stod på en sten, som de fik af deres yngste datter:
 “Det bliver godt igen!”

'Pay it forward' - om at gøre gode gerninger

Grundlæggende handler ‘pay it forward’ (betal forud) om at give, uden at spørge om, hvad man får igen. Samtidig forventer man heller ikke at få noget retur på et senere tidspunkt. 

Mia er vokset op med denne livsfilosofi. Så det ligger naturligt for Søren og Mia, at man skal hjælpe, hvor man kan og gøre gode gerninger blot fordi…uden tanke for profit.

Dette gør de også i Casa Bailar. Så i gennem de senere år er der blevet sponsoreret gratis billetter til events, penge til et børne-hospice m.m. Og hvert år pakker familien Krogaard julehjælpekasser, som økonomisk ramte familier kan anmode om. Vi stiller også gerne op til arrangementer med børn og unge med særlige udfordringer. Så kontakt os gerne, hvis vi kan gør en forskel.

Læs mere om Casa Bailar:  Hvordan arbejder vi med FN’s verdensmål i Casa Bailar

Kontakt os i dag

Du/I kan bruge kontaktformularen 
og sende os en forespørgsel. 

Ellers er du/I også meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 53 64 21 77
Mail: kontakt@casabailar.dk

Gratis Måned!!

PRØV POLEFITNESS GRATIS 

Tilmeld dig i maj måned

Og træn gratis i maj eller juni

Casa Bailar - Polefitness