Polterabend arrangement

Polterabend – dans for brud, brudgom og gæsterne

Lad os stå for planlægningen

Poledance, twerk, chairdance, aerial hoop til jeres polterabend

’En vild oplevelse der flytter grænser’ på jeres polterabend

Oplev en både sjov og anderledes time sammen med vores professionelle instruktør, der underviser jer i grundteknikker og fantastiske spins, I slet ikke troede var mulige. Der vil være krævende øvelser, røde kinder og masser af grin. 

I denne time øver vi en lille fælles dansekoreografi, som alle kan være med til. Her handler det om både udtryk, rytme og at kunne følges ad, og I vil få en fantastisk følelse, når det hele klapper. Hele selskabet kan være med, eller personen i fokus kan få en hel privat time med selskabet som publikum til jeres polterabend arrangement.

Casa Bailar Aerial Hoop Poledance Roskilde

Caribisk stemning i Roskilde til jeres polterabend

‘Pardans/solodans i salsa eller bachata’, der sætter gang i jeres polterabend

Oplev en både sjov og anderledes time sammen til jeres polterabend, hvor vores danselærer underviser jer i basistrin og drejninger til enten Salsa eller Bachata. 

Til pardans lærer I at tage jeres første dansetrin sammen, mens I i solotimen øver en lille fælles dansekoreografi, som alle kan være med til. Her handler det om musikken, rytme og at kunne følges ad, og for en kort stund vil I føle, at I befinder jer i det Caribiske hav midt i Roskilde. De lærte trin kan I bruge til bryllupsfesten, så I får sat kulør på dansegulvet.

Dansebar i Roskilde Eventbureau

Priser & Info

Poledance

(55 min.) pris:
1-8 personer: 1000 kr. // Udover 8 personer, 125 kr. ekstra per person
(fx. 10 personer: 1250 kr.)
15-20 personer: 1800 kr. (RABATPRIS)

Twerk

(55 min.) pris:
1-15 personer: 1500 kr.
16-30 personer: 2000 kr

Chairdance/Stoledans

(55 min.) pris:
1-15 personer: 1500 kr.
16-30 personer: 2000 kr.

Aerial hoop

(55 min.) pris:
1-8 personer: 1000 kr. // Udover 8 personer, 125 kr. ekstra per person
(fx. 10 personer: 1250 kr.)
15-20 personer: 1800 kr. (RABATPRIS)

Pardans/Solodans

(Salsa, bachata, linedance, ballet m.m) (55 min.) pris:
1-15 personer: 1500 kr.
16 – 30 personer: 2000 kr.
31 – 200 personer: 2500 kr.

Pakketilbud

Pakketilbud af ovenstående (75 min.) (2 aktiviteter) pris:
1-15 personer: 2250 kr.
16-30 personer: 2750 kr.

Info og tilmelding

Flere info fås og tilmelding kan se via kontakt@casabailar.dk. Eller kontakt os på telefonnr.: 53642177. Ved større grupper kontakt os ligeledes på ’kontakt@casabailar.dk’ få at info om pris m.m.

Tjek venligst dit spamfilter, hvis du mangler en mail fra os

OBS

Hele selskabet kan være med, eller personen i fokus kan få en helt privat time med hele selskabet som publikum. Vores engagerede instruktører/danselærer vil sørge for, at I få en sjov, lærerig og ikke mindst helt uforglemmelig dansetime hos os.

Vedr. kørsel

Ved undervisning, der bookes udenfor dansestudiet, beregnes der noget kørsel, som inkl. løn samt km penge.

Har det vækket din interesse? Kontakt os for at høre nærmere

FAQ

Hvad er en polterabend?

Polterabend er en sammensætning af de to tyske ord Poltern og Abend, der betyder henholdsvis “buldre, brage, larme” og “aften”.

Med tiden er polterabend blevet en begivenhed, hvor man fejrer et brudepar ca. en uge eller to før deres bryllup for at ønske dem held og lykke i deres nye tilværelse eller (for nogens vedkommende) at give dem et vink med en vognstang om alt det sjove, de nu snart går glip af i ægteskabet.

(Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Polterabend)

Hvordan foregår det?

Typisk ved bruden/gommen ikke hvornår deres polterabend er, og det er typisk planlagt af deres nære venner/veninder, som arrangerer hele dagen, og sørger for at få inviteret dem der skal være med. 

En polterabend afholdes typisk separat for mænd og kvinder i Danmark, dvs. det er stort set kun mænd, der er med til gommens polterabend, og kun kvinder til brudens polterabend. 

(Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Polterabend)

Aktiviteter på en polterabend?

Der er oceaner af muligheder af, hvad man kan lave på en polterabend. Rammerne sættes af dem der arrangerer dagen/aftenen og af budgettet, der står til rådighed.

Hvis man mangler inspiration til sin polterabend, så kan vi være med til sparre omkring mulighederne. Men vi kan også være med til at planlægge dele af eller hele jeres polterabend. I kan booke events som twerk, pole dance, salsa undervisning og meget mere igennem os. Læs mere for oven eller søg inspiration her:

https://www.bryllupsklar.dk/gaest-til-bryllup/polterabend.html

Hvordan arbejder vi hos CB-event?

OBS – som udgangspunkt sørger I for er et musikanlæg, hvis vi kommer ud til jer. Vær dog opmærksom på, at der kan tilsluttes enten telefon, computer eller lignende via jackstick eller bluetooth. Efter foregående aftale kan vi dog også medbringe et anlæg (vi skal blot have adgang til strøm). Anlægget skal dog bestilles med ved booking af lokalet.

Hvad koster det hos CB-event?

Læs venligt under de enkelte typer events. Eller skriv og indhent tilbud på det, som du ikke finder svar på: kontakt@casabailar.dk

Medlemmer hos CasaBailar medlemsklub kan få 15 % rabat booking af events.

Booking & Bekræftelse hos CB-event

Vi kan bookes hverdags- og weekendaftener samt dagtimerne i weekender. Efter særaftale kan der også bookes events i hverdags dagtimer.

I/du modtager en mail med alle nødvendige informationer inkl. med betalingsinformationer, når I har booket. Efter betalingen er gennemført får I/du en mail som bekræftelse på jeres/din booking. Når du har modtaget denne mail, så er aftalen bindende for begge sider. Mailen er samtidig din/jeres kvittering. Ved aflysning senest to uger før, tilbagebetales halvdelen af beløbet. Aflyser man senere, refunderes pengene ikke.

Kontakt os i dag

Du/I kan bruge kontaktformularen 
og sende os en forespørgsel. 

Ellers er du/I også meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 53 64 21 77
Mail: kontakt@casabailar.dk