Danseundervisning k-pop

K-pop dans

Dans i Roskilde

K-pop dans med Maykel Fidel

Som de allerførste i Roskilde tilbyder vi K-pop-dans som hold. Så elsker du K-pop, og har du lyst til at lære de hotteste dance moves, så er dette hold lige noget for dig. Vores danselærer Maykel vil lære dig de grundlæggende dansetrin, så du kan danse med til dine yndlingsdansevideoer på Youtube. Holdet er for børn mellem 13-18 år, som har lyst til at have det sjovt og danse til den musik de elsker allermest! Du skal blot brænde for til at bevæge til musik af blandt andet fra BTS, STRAYKIDS, BLACK PINK, TWICE, EXO og mange flere. Der kræves ingen danseerfaring. Som sæsonafslutning laver vores helt egne dansevideoer, som I kan tage med hjem og dele med venner og familien.

Man behøver ikke have noget danseerfaring for at være med, blot lyst til at danse!

Der er plads til sjov og læring, for børn og unge mellem: 13-18 år.

Hvad er k-pop dans?

I K-pop er der er faktisk musik for alle, fordi det er en blanding af popmusik, som navnet indikerer, men man kan også finde R&B, funk, rap, soul, hiphop, jazz og meget mere. Samtidigt ændrer stilen sig også i takt med at musikken ændres i verdenen, så er der hele tiden noget for enhver. Oprindeligt stammer K-pop (Korean pop) fra Sydkorea, men bølgen af musik band og dans har også ramt resten af kloden.

Ligesom musikken er dansen påvirket af mange forskellige stilarter og genrer fra hele verden, såsom hiphop, R&B, funk, house, reggae oven i sine traditionelle koreanske musik- og danserødder.

Om Maykel

Født i 1991. Maykel er dansk danser, koreograf, musiker og DJ med rødder i Argentina og Nicaragua. Hans stil er inspireret af sensuelle Bachata, påvirket af forskellige genrer som R’n’B, Hip Hop og Modern Street Dance. 

Han har arbejdet som danseinstruktør på flere danseskoler. Udover i Casa Bailar underviser han også hos Salsabine i København. 

Indenfor de senest par år har Maykel undervist på flere festivaler herunder kan der blandt andet nævnes CPH Bachata Boozt Festival 2018 & 2019 (Danmark), Open Blues 2018 (Polen), A’dam Bachata Festival 2019 (Holland). 

Derudover har Maykel deltaget i flere dansekonkurrencer og har blandt andet vundet den Latinamerikansk Dansefestival 2019 (Danmark) og fået en 2. plads i Toulouse Social Dance Competition 2019 (Frankrig) mm.

Casa Bailar Maykel Fidel Danseunderviser Bachata & K-pop

Pris

800 kr. pr. person for 8 gange (100 kr. pr. gang). Tegn evt medlemskab, så sikrer du dig 10% rabat på vores dansehold, workshops, fester og udvalgte events.

Tidspunkt

Undervisningsdage

8 x torsdage fra slut februar/start marts 2021
OBS: Ingen undervisning i uge 8. Og der er kun 9 pladser på holdet.

Vedr. tilmelding

Tilmeldingen er bindene.
Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis vi har for få tilmeldinger. Pengene vil i så fald blive betalt tilbage.

Gratis parkering

Lokation

Industrivej 44C, 4000 Roskilde. Vi danser i den store sal.